Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Backstreet Haber Merkezi

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-Temmuz-2007, 03:37   #1 (permalink)
Backstreet's Back!

backstreet_boys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart kevin la mı tanışmışlar?

We just spent 5 very full days in Kentucky, making final preparations for Camp H.O.P.E., our Summer Environmental Camp for financially needy Appalachian kids. The planning, the meetings, the shopping, etc. went very well -- and of course, the best news we received while we were there was the announcement that Kevin and Kristin Richardson are now the proud parents of a healthy baby son!

As A Lasting World, Kevin has 'gifted' ALL of us with many things: his constant support, his personal assistance, his enthusiasm for our projects/fundraisers, his belief in our mission and our goals, his enthusiastic caring and his love!

Now that he and Kristin have 'hatched' their own, new little miracle, let's show them our congratulations and let's give a gift to Kevin and his family in a very special, most meaningful way.

Since little Mason Richardson will receive all the gifts, goodies and LOVE a baby needs, we have decided to take up a collection to help other, less fortunate parents and their babies.

IF you wish to participate in this giving project, please send us a monetary donation (in any amount you wish) no later than August 10. The total amount we collect will be given, in Kevin's and Kristin's names, to a crisis pregnancy center in the heart of Lexington, Kentucky. If you wish, you may also send an unwrapped baby gift. Your gift will be most appreciated by some financially needy Kentucky Moms-to-be and their infants. (The gifts will be distributed from the same crisis pregnancy center where we make the monetary donation.)

valla pek bişey anlamadım yaa biri çevirirse herkes aydınlanır
Alt 21-Temmuz-2007, 21:44   #2 (permalink)
Backstreet's Back!

vallaha ben de bişey anlamadım!ingilizce bilen var mı?(ingilizce hocam bunu yazdığımı görse kesin beni öldürür!adam bütün sene boyunca çeviri yaptırdı )
angelnick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-Temmuz-2007, 16:51   #3 (permalink)
Backstreet's Back!

ajsrlbsb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

arkadaşlar benim anladığım kadarıyla kevin la birileri Kentucky ye gitmiş 5 gün geçirmişler orda apaçi çocuklarıyla ilgilenmişler onların çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için markete götürmüşler..orası hakkında bilgi edinmişler yani kamp yapmışlar orda..Kevin ve Kristin in bir bebek sahibi olduğunu sölüo..kevin in bir çok yeteneğe sahip olduğunu sölüo..
burasını pek anlamadım ama kevin ve kristin bir ambar sahibi olmuşlar..kevin i ve ailesini bebek doğduktan sonra tebrik etmeye gitmişler özel bi şekilde..
burayı aynen yazıorum;ondan sonra küçük mason richardson bütün hediyeleri alıcak tanrılar ve sevgi bir bebeğin ihtiyacı olduğu şeydir dio..kevin in ve kristin in çok şanslı bir ebeveyn olduğunu sölüo..eğer sende onların projesine katılmayı seçersen bize 10 ağustos a kadar para bağışlaman gerek..sonucunda kevin ve kristin ile birlikte Lexington,Kentucky gidebileceksin yani onlarla birlikte bu proje içinde olacaksın..

ben bu kadar anladım ve bu kadar çevirebildim hatalar için özür dilerim bazıları tam olarak türkçeye çevrilmio bu yüzden zor oldu
Alt 22-Temmuz-2007, 22:52   #4 (permalink)
Backstreet's Back!

ben hepsini anladım ama söölemem...bilen bilir walla anladım
howie_dorough isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-Temmuz-2007, 17:08   #5 (permalink)
Yeni Üye

teşekkürler çeviri için
pinar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-Temmuz-2007, 17:35   #6 (permalink)
Forum Polisi

S.I.B.L.I.T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

arkadaşlar her kevin ismini duyduğunuzda veya gördüğünüzde atlamayın 'yoksa gruba geri mi döndü' diye.. eğer öle bişi olursa zaten sizden önce birileri yazar veya resmi açıklama yapılır..neyse burda da kevin in bir erkek çocuğunun olduğunu, bebeğin vaftiz edildiğini ve birçok hediye geldiini ve bunların yeter de artar olduğunu, artık göndermek isteyenlerin bu bebek kadar şanslı olmayan diğer bebekler adına bir doğumhaneye yardım toplayan yukarda adı geçen bi hayır kurumuna göndermesi gerektiğini yazıyo..

"together we stand, divided we fall"
S.I.B.L.I.T isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-Ağustos-2007, 10:50   #7 (permalink)
Backstreet's Back!

Amazon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sağolasın

A reason to start over new, and the reason is you ...
Amazon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil