![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Ankaraa Yaş: 21
| http://www.hollyscoop.com/music--mov...ion_11650.aspx Ajnin açıklamasına göre Kev bir sonraki albümde geri dönmüş olcak!! Hbberi alır almaz yazdım buraya hepimize hayırlı olsun |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
bir dahaki albümde döneceğini umuyorum mu diyor. tam anlayamadım... ama olsun ay tanrımmmm biliyordum yaa... gelecek geri gelecek. o backstreet boys olmadan yapamaz...
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Ankaraa Yaş: 21
|
Ben de ilk öyle anladıma ama sonunda spiker de hiç bi yere gittii yok onun diince karar verdim. heralde Aj de farklı bi anlam verdi orda ama bi sonraki albümde olcak demek istedi..
|
| | |
| | #10 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 22
|
Allahım şükür dualarımızı kabul etti ben biliodum ama umudumu hç yitirmedim apaçık belliydi çocuk olucağını öğrendiğimde zaten tamam dedim işte bu kesin geri gelcek Beni yanıltmadığı için kevime çoook teşekküer ediorum ayrıca görüosunuz ne kadar fedakar bi insan hepside öyleler çocuğu olcağı için kaç yıllık alışkanlıklarını daha önemlisi kağıttada olsa kardeşlerinden ayrılmayı göze alıyor kağıtta bile olsa bu onun için ne büyük bişey anlam ifade eder nlatmama gerek yok hepimiz farkındayız bide şu asil davranışa bakınki reklam olmasın die çocuk için ayrıldığını bile söylemedi işte bu ya ben onları sırf müzikleri için asla sevmedim onlar çok asil çok sevecen kalpten kaliteli ve bi grup olmanın ne demek olduğunu bilen insanlar en önemlside aralarındaki o kardeşlik duygusu yokmu beni bitern bu zaten çoooooooooooooook seviyorum sizi
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |