![]() |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 17-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 29
|
Backstreet Boys dan mutlaka biri ayrılacak ama bu kim? Aslında asıl sorulması gereken 'kim ayrılacak' değil de , o kim'in neden ayrılacak olacağı. Buna ne gerek var şimdi? Üstelik yeni bir albüm hazır iken böyle haberlerin ortaya atılması bir sonraki albüm için de prim yapmak amacına mı yardım ediyor?
|
| |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| bu ne ya. hocam şakamı bu. zaten 4 kişiye düştük. biri daha mı gidiyo ![]() kimin ayrdılığı forumda yazıyo. istersen biraz dolaş. ki ayrılan nerdeyse geri gelecek. sen daha yeni soruyorsun sanırım soruyuda bi siteden aynen almışsın ve o sitede pek güncel değil. istersen bi açıklama yaz. çünkü birazdan burayı kilitleyeceğim.
__________________ ![]() |
| |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| ya bende onu diyorum. direk konuyu açmış. zart diye yapıştırmış. insan bi giriş yapar. arkadaşlar şöyle bişey duydum haberiniz varmı, gerçeklik payı varmı altınada haberi aynne verip onun altınada kaynak gösterir
__________________ ![]() |
| |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |