![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
November 16, 2009 - OBERHAUSEN - Arena November 18, 2009 - MÜNCHEN - Zenith November 22, 2009 - FRANKFURT - Jahrhunderthalle November 23, 2009 - BERLIN - o2 World |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
bir kaç gündür Almanlar heryerde BSB nin Almanyaya büyük süprizleri var diye dolaşıolardı. konuştuum bi Alman en az 3 ayrı konser bekliyorus demişti.. haklıymışlar 4 ayrı konser aldılar.... Hayırlısı
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 08-Mart-2009 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
|
Bu almanlar ne yapmışda 4 ayrı şehirde konser veriyorlar ya :ahkafam: , anlaşılması zor bir durum :mmmm: neyse artık bir gün de buraya gelmelerini dilemekten başka bişey yapılamaz.
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
bu sefer gelicekler içime doğuyor ![]() Tabi ben de inşallah Portekiz'de gidebilirim..Benim orada olduğum dönemde olucak çok büyük ihtimalle konserleri ama,funclablarında olmak istiyorum geldklerinde..yusuf yusuf durumundayım şu an :S
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 18-Ocak-2008 Bulunduğu yer: Istanbul
| Alıntı:
vay canına çok şaşırtıcı! eh:bi kerecik olsun değişik bir ülkeye gitseler dişimi kıracağım. 'dünya' turu dedikleri hep aynı yerler! avrupadan belli başlı gittikleri bikaç ülke oluyo,sonra bi kere japonyaya kesin giderler,avustralya zaten allahın emri! ve güney amerikadaki bütün ülkeler! ne bir değişiklik ne bişey! yaa bari bi yakınlara doğru yunanistana falan gitsinler allasen! türkiye bile demiyorum artık.. aslında son yıllarda gelen ünlü sayısı bayaa arttı.o yüzden benim birazda olsa bi umudum var ama şöyle bi düşününce..yok abicim! shakira,depeche mode, evanescence,plecebo..gittikçe artıyo. ama yok,bsb..gelmiyo!
__________________ ------------------------------------------ ------------------------------------------ | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| bugüne kadar bu konuda hep iyimser olmaya çalıştım, elbet gelicekler dedim. ama cık yok artık umut falan bırakmadılar adamda. hiçbir zaman gelmicekler, biliyorum!
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
arkadaşlar daha 1 ülke belli..ve eğer gelirlerse tur tarihi sonda olan ülkelerden olucaz bence..almanyaya tabi i gidiyorlar bu turnede her zaman olduğu gibi..ama bu sefer daha büyük bir turneye çıkıcaklar bence ve içinde Türkiye de olacak..Britney bile geliyor belki düşünün..
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |