![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
| Salı, Nisan 21, 2009 New Stuff On the way.. Geçerli ruh hali: saf I know that its been a while since I've been on my myspace page. But i want to let you know that I've been working on some cool new interactive media stuff thats about to launch really soon. We are very close to launching NICKCARTER.NET.. I'm so excited. You thought i was bad on myspace with all those crazy videos and blogs and pics before? Well this is gonna be a million times more hands on, just wait. Also we will be recreating this myspace page as well. I also want to let you know that i've become a TWITTER MANIAC lately . My twitter is ( Nick_Carter). Last night i recruited some people to join my GUILD in WOW. I know, I'm a serious NERD. Not like you didn't already know that. It's soooooo much Freaking fun. Anyways, been working on the record with the boyz, I'ts awesome. The vibe is amazing, the writers and producers are fantastic. Aj called me yesterday and wished me happy anniversary. I was a little weirded out at first, then he said that it was 16 years for us as a group . I'm so proud to be a part of something that is so special. Especially since it is so hard to stay together in this world as groups sometimes. We owe it to YOU. Thank you. Well, I've gotta run. But if you wanna stay updated on all the crazy NICK shhhhh. .. Just FOLLOW ME ON TWITTER, And prepare for the launch of NickCarter.net . Later Skaters......
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| nickten mükemmel bi blog daha paylşım için çok saol nil özellikle " Aj called me yesterday and wished me happy anniversary. I was a little weirded out at first, then he said that it was 16 years for us as a group . I'm so proud to be a part of something that is so special. Especially since it is so hard to stay together in this world as groups sometimes. We owe it to YOU. Thank you." buna bayıldım |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
myspace sayfasını güncellemekteymiş, daha fazla kişi üzerinde çalışıyormuş. ayrıca nickcarter.net projesini hayata geçirmek üzereymiş. bu arada WOW (world of warcraft) tutkunuymuş, orada kendine bi dernek mi klan mı neyse ondan kurmuş. şu aralar albüm kayıtları için diğerleri ile çalışıyormuş ve prodüktörlerin ve yazarların harika adamlar olduğundan bahsetmiş. aj dün kendisini aramış ve yıl dönümünü kutlamış. nick ilk başta garipsemiş, aj 16 yıldır birlikteyiz şeklinde cevap verince o da böyle özel bir şeyin içerisinde 16 yıl geçirmenin ne kadar gurur verici olduğunu söylemiş. özellikle grup olarak kalmanın çok zor olduğu bir dönemde, bunu bize borçluymuş. teşekkürlerini iletmiş. merak ettikleriniz olursa twitter a bakın demiş, ve nickcarter.net'i bekleyin demiş. sonra da kaçmış.
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
eyvallah cemal kaçtıktan sonrası başka bi zamana kalsın
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| dayı da olmasa öle anlamadan bakıp geçcez. saol be dayı
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |