![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
Backstreet Boys üyesi Nick Carter:''Rolling Stones gibi büyük bir grup olarak anılmak istiyoruz'' dedi. 90'ların ünlü boy-band'i ''Everybody'' ve ''I Want It That Way'' gibi şarkılarıyla popüler olmuştu.Yollarına eski üyeleri Kevinsız olarak devam eden grup,yakında yeni videolarını yayınlayacak. ''Biz Rolling Stones gibi kalıcı ve büyük bir grup olmak istiyoruz.'' diyen Carter WENN dergisine konuştu. Daha önce alkol ve uyuşturucu bağımlılığıyla mücadele eden Carter şunları söyledi:''Artık sağlıklı olmak istiyorum.İblislere karşı olan mücadelemi kazandım.Sadece hayata yeniden dönmek istiyorum.Hayata dönmek zorundayım.'' dedi. Backstreet Boys 30 Ekim'de İngiltere,Portekiz gibi Avrupa ülkelerinde tura başlayacak. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 02-Haziran-2007 Yaş: 26
| burdaki iblis kim nevsi herhalde bu hayatta hala dönmedimi dönmeiş hali buysa nesie geri döndü ya önemi yok her nise umarım bu kadar iyi olurlar zaman ne gösteriri bilemeyiz sağlık ve başarı diliyorum kendine ..
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
ben de internette dolaşırken rastladım bu habere çevireyim dedim. biraz eski gerçi yani eski dediğim 2-3 hafta öncesinin haberi. iblis dediği şeytan oluyor,hristiyan terimi kullanmış kötülüklerle mücadele ettim diyor yani :wink: yaa bu nickin başına gelmeyen kalmamış yazık çocuğa yaa |
| | |
| | #4 (permalink) |
| evet bende şaşırdım o bu içikiyi atlatalı çok oldu hep parisin yüzünden içiki ama suş onda A,j yeterdi bir örnek olarak .. A,j çok güçlü çıktı nick'e afrenin kovdu .Kurtuldu Bazen o istiyor bunları yaşıyor ama kendi balıklama dalıyor tutmak zordu onu Ailesi de etilkiledi 5 tane çocuk onca yıl yaşanmış birliktelik bir günde yok oldu hak veriyorum ama bana göre o çok güçlüydü şimdide öyle umarım daha uzun bir hayat yaşar mutlu olur ne olmak istiyorsa ve neye devam etmek istiyorsa biz koşulsuuz burdayız
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
|
Nıckın bagımlılıgından kurtuldugu bellı ama kotu zamanlardakı yanlıs arkadas tercıhı her unluye kotu zamanlar gecırtıyor galıba RS gıbı olabılırler ama ugrasmaları gerekıyo devır lady gaga,jonas brother fln devrı buyuk bı tur ve sponsor bulup reklamlara fln cıkarlarsa daha bı guc kazanırlar gıbı gelıyo bana
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
| bitanem benim yaaa..nelerle savşamak zorunda kalmış kıyamam sana ben... ...herşeyim inş..hep o iblislerle savşmayı bilirsin ve hep yenen sen olursun..Allah``tan bir tek hep senin saglıklı mutlu ve huzurlu olmanı isitiyorummm....ve tabiki bsb büyük olcak ben inanıyorummm..yapcakalar.....:17:
__________________ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Bsb zaten yi iş yapıyor ama boyband oludukları için ve rakipleri olmadığı için yanlız kaldılar bu bile etkiledi onları ?Gündemde fazla yer almıyorlar bu da mtv,gibi işi hem müzik hem magzin yönü ile yapan kanalrda fazala rağbet olmuyor zaten hep aynı şarkıları çalıyor onlarda ...bu aralar dedikleri gibi yazıyorum sayfalar dolusu yazacak yazdırcak bir şey yapmadılar gündem de kalan guruplar yeni çıkan şarkıcıllara önem veriyorlar blue jean ekimde bsb ye vercek albüm ile ilgi patlama olmazsa bomba bir şey ?
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |