![]() |
| | #1 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 18-Haziran-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 24
|
arkadaşlar bu linke kesinlikle bakın gerçekden şaşırdım hmy:http://www.ntvmsnbc.com/news/162876.asp |
| | |
| | #2 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
10 temmuz 2002 tarihli bir habermiş..Ben de şaşırdım yeni birşey mi diye hehe Justin nefret ediyor Nick'ten fln yazınca yazıda bir de anladım zaten eski olduğunu haberin ama teşekkürler paylaşım için
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
bilmem o zmnlar çıkıyorlardı britle justin sanırsam..kıskanıyordur belki yakışıklılığını Nick'in :P
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
öyle bir olay vardı,gerçekleşmedi çünkü Nick olayların iyice çarpıtılmasına dayanamadı... Brit ile Justin in bozuk olduğu sıralrdı ve Basın Britten Justine misilleme olarak yorumladı.. Nick de bunun üzerine reddetti....
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 12-Ağustos-2008 Yaş: 25
|
Bende duymuştum bununla ilgili bi hbr .ztn justin nick'e taksa we nefret etse ne olcak etmese ne olcak. Bzm magazin basını gibi onlarda brs abartmış olabilr tabe
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 18-Ocak-2008 Bulunduğu yer: Istanbul
|
off şu ikisini yanyana koyan cümlelerde bulunmayın..ne britneysi şimdi yaa! etikete bak -carter ve spears diyo..yok öyle bi ikili ayyyyyyy!!!!!!!!!!! :angry:
__________________ ------------------------------------------ ------------------------------------------ |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
fi tarihinden kalma bişi yaa.. hem yapsınlar noolcak dicem nick in süper ötesi inanılmas mükemmel sesi ve britney... neyse ya olmadı işte bitti gittii... do you know what is llike???? (brit justin düeti geldi de aklıma ![]() ![]() )
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |