![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
bu konuyu açsak artık gayet iyi olacak çünkü nick artık studio'ya da girdi çalışmalara başladı daha önce 2011 yılının ortalarında çıkcağını duymuştum yeni bsb albümünden sonra çıkacak diye biliyorum haberler geldi mi artık buradan konuşuruz ilk haber şu ; Nick’s Recording a New Album Nick has started recording new songs for his second solo album. He’s currently working with Rami and Carl Falk. It’s said to be different than what they did with BS |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| gelsin gelsin geç bile kaldı yine now or never gibi güzel bir albüm bekliyoruz nick'imizden solo haberi heyecanlandırdı şimdi beni
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
oo çok iyi haber bu.. sadece slow söylesin yeter : )
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| Alıntı:
o kadar da değil sanki de neyse zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ama facia tabiri de kötü durdu ya. iyi değildi deseydin keşke
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 27-Kasım-2009 Bulunduğu yer: Artk AnkaRa
|
Brian ve aj nın solo albumlerine gore bence cok geride kaldı.. Bunu surdan anladm mp3 mde brian ın welcome home n tumu. Aj nın have it all ın tumu. Ama nickn tek now or never parcası war. Tabı dedgn gbi zevkler ve renler helekı muzik zevkı hc tartsılmaz ama bı yandanda bsb fanı olarak hepimizin muzk zevki bırbrne yakn |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |