![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 31-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
|
Nick Carter'ın ilk yönetmenlik denemesi olan "The Pendant" bir korku filmi. filmin konusunu pek anlayamadım ama filmle ilgili kısa kısa bölümler youtube'da yer alıyor.film tam çıksın anlarız heralde ama pek izlencek bir filme benzemiyor ![]() nick'in hatrına izlerim artık ![]() ![]() aşağıdaki linkler ufak bir tanıtımı gibi filmin lakin burdaki link açılmazsa youtube a "the pendant" yazarsanız filmle ilgili videolar karşınıza çıkıyor. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 04-Aralık-2008 Bulunduğu yer: ANKARA
|
kötü çocuk nick
__________________ BSB şarkılarını burdan dinleyebilirsiniz http://www.facebook.com/pages/Backst...9252363?ref=ts ![]() İ Wanna Have İt All |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| oha! hee bi bu kalmıştı nick
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
sadece oha diyerekten bir yorum mu yapilir arkadasim... Deniyor cocuk kendini basarili olup olamayacagi cok da onemli degil kanimca
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| çok şaşırdım birden oha diyiverdim sadece
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 02-Haziran-2007 Yaş: 26
| izlemiştim bunu ama ne olduğunu anlamadım hala çözemiyorum kendiside öcü olarak oynamış tam isabet 'öcü' keşke şu sevgilisi diye gezdirdiği kızı oynatsaydı tarihe geçerdi gerilim olurdu ilgi çekici tarafı yok en çok konuşulan sahnede bu olur üste kızla oynaşırken anlamadığım neden hulk dönüşümü olmuş hulk sinirleniyor bu tam tersi hahha bence zayıf dışardan bir yaratık gelseydi nicki korkutsaydı daha çok hoşuma giderdi hatta o sahnede kız kah-kaya boğulup dalga geçseydi falan
__________________ ![]() Konu Angel85super tarafından (01-Ekim-2010 Saat 20:03 ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 31-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
|
"her başarılı erkeğin arkasında bir bayan vardır" ![]() deyip nick'in arkasında hangi bayan varsa (!) hatta bayan demeyim ama arkasında kimler varsa onu hep yanlış yönlendiriyorlar.sanki nick'i bitirmeye çalışıyorlar.oysaki nick'in böyle konularda iyi bir potansiyeli var ama bence yanlış yönlendirilmeyle yanlış işlere imza atıyor.aslında istese çok çok çok daha iyi konumlara gelebilir. (tamam diyeceksiniz "nick zaten iyi bir konumda" ama yetenekli biri olarak nick dünyanın konuştuğu erkek olabilirdi.) sanırım o hayatta yapmak istediği şeyleri yapıyor ve o onu mutlu ediyor.zaten o mutluysa da gerisi boş oluyor ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Etiketler |
| backstreet boys, film, nick carter, the pendant |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |