![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Nick (yani BSB nin en yakisikli en seker en sempatik uyesi) Gerçek Adi: Nickolas Gene Carter Takma Adlari: Nick, Nicky, Frack, Kaos Dogum Tarihi: 28/Ocak/1980 Dogum Yeri: Jamestown, New York Burcu: Kova Sac Rengi: Sari Goz Rengi: Mavi (!) Boy: 1.80 Kahramani: Ridley Scott En Sevdigi Renk: Yesil En Sevdigi Yemek: Pizza ve McDonald's En Sevdigi Sarkici(grup): Journey, Micheal Jackson, Nirvana, Boyz II Men En Sevdigi Kiyafet: Futbol formalari ve rahat olan hersey Hobileri: Balik tutmak, video oyunlari oynamak, resim yapmak, basketbol ve futbolcu kartlari biriktirmek Fobileri: Karanlik Nick hakkinda daha çok bilgiyi www.nickcarter.net www.nick-carter.com www.bboys.com yada www.backstreetboys.com da da bulabilirsiniz... |
| |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
ben nick in takma adını frICK die biliodum nICK ya ordan çoğu üye de öle dio ama yarısı frack dio anlamadım en mantıklısı frick nick,frack b-rok..
|
| |
| | #3 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
canım insan benim avatartın üstündeki yazıya bakar dimi frack yazıyo orda serelimm bu arda bunların hepsini ezbere biliyom hatta daha 2 sayfa hakıında bilgi biliyom..yinede sağol konu için | |
| |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |