![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
| |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
bak şimdi sedacım şöle olmuş anladığım kadarıyla arabadan iniolarmış nick magazinleri görmüş flaşlar patlamış filan o da inerken arabadan başını arabanın kapısına çarpmış bi diğer söylentide nick arabadan inince özel araçlarını kullanan şoför yanlışlıkla nick e çarpmış hangisi doğru bilmiorum bende üzüldüm yaa |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Yaş: 28
|
ah bu magazıncıler ah hayret bısey ya hangısı doru haberlerın ama bana magazıncılerın ısıymıs gıbı gelıyo tabı dıger yazılan da olabılır ama buyuk gecmıs olsun demek ıstıyorum aşkıma burdan bu yıne hıcbısey olmamıs halı allah korumus aşkımı |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Yaş: 28
|
sen de yokmusun hayatım boyle durumda bıle gulduruyosun benı canımsın ya ![]() sımdı aklıma geldı bız asırı derecede nick manyagı oldugumuz ıcın hemen en ufak bıseyde baslıyoruz aglamaya ama soyle tam olarak okusak neymıs ne olmus mesela ben dırek haberın baslıgını okudum ve bıttım o an.Nick kaza yapmıs demekkı daha once yapmıs kı sen mıs lı gecmıs zaman kullanmıssın yoksa nıck kaza yaptı derdın dı mı allah korusun... |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |