![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 18-Ocak-2008 Bulunduğu yer: Istanbul
|
Bu haberi paylaşmak istedim..Yanlız haber ingilizce ve anladığım kadarıyla Nick annesinin tutuklanma olayı hakkında US dergisine konuşmuş.Aşağıda yazanlar; Nickin annesi Jane Carter, John Holcomb'dan boşanma kararı almış ve duruşmada olması gerekirken olmamış.o sırada eski evine delirircesine zarar vermiş.(Jane is accused of trashing their former residence--valla ben bu cümleden bunu anladım emin değilim) Tutuklamaya gittiklerinde bu suçlamaları duymayı redetmiş ve onu çalıştığı yerde (Sumter County, FL,) tutuklamışlar. Nick 'Annemi seviyorum ve bu talihsiz durum için ona tüm desteği veriyorum'demiş. Aaron onun için 'annelik yapmaktan çok parayla ilgilenir'diye iddiada bulunmuş. Ama yinede aşağıdaki Haberi iyi anlayan biri daha çevirirse çok iyi olur.Çünkü emin değilim. Sadece paylaşmak istedim. :victory: Backstreet Boy Nick Carter has opened up to Usmagazine.com about his mother’s arrest on Thursday. “I love my mother and offer her my full support in these unfortunate circumstances,” Carter tells Us. Jane Carter was booked after she failed to appear in a Florida court for a hearing about her divorce from John Holcomb, according to TMZ.com. Among the accusations, Jane is accused of trashing their former residence. An order was issued for her arrest after she skipped the hearing. She was arrested at a ceremony in Sumter County, FL, where she was working for a construction company. Nick and his brother Aaron cut Jane – their former manager out of their lives in 2005, claiming she was more concerned with money then being a mom. “I think, mainly what we’re saying now, is that we were starved for that attention, of a motherly figure,” Carter told 20/20. But a source close to Nick - who is now based in Nashville, Tennessee, tells Us the singer is now on speaking terms with Jane. “He’s been mending his relationship with his mom for quite some time and that he is in such a healthy, productive place in his life, looking better than ever,” the insider tells Us. “He’s focused on the current Backstreet Boys tour and in studio writing with hit-makers including Desmond Child and Jeffrey Steele for both Backstreet Boys and his solo project. Kaynak:http://kaos-online.com/
__________________ ------------------------------------------ ------------------------------------------ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| ingilizce bilenleri acil çevirmek için bekliyoruuuuuzz nerdsiniiiizzz ???????????????bu arada aynen ne de güzel söylemiş annesi için bu arada ben size söyliyim nick anneci ve annesine çok düşkün ilk çocuk olduğu içinde daha fazla bağlı annesine bence:17: |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Backstreet Boy Nick Carter has opened up to Usmagazine.com about his mother’s arrest on Thursday. bsb nick carter annesinin perşembe günü tutuklanmasıyla ilgili usmagazinç.coma açıldı “I love my mother and offer her my full support in these unfortunate circumstances,” Carter tells Us. Annemi seviyorum ve bu talihsiz olaylarla ilgili olarak ona tam destek veryorum dedi Jane Carter was booked after she failed to appear in a Florida court for a hearing about her divorce from John Holcomb, according to TMZ.com. Jane carter floridada kocası johndan boşanacağı mahkemede saklanmayı başaramadı ve tmz.coma yakalandı Among the accusations, Jane is accused of trashing their former residence. Tüm iddianamelerin yanı sıra jane,eski evini tahrip etmekle de suçlandı An order was issued for her arrest after she skipped the hearing. She was arrested at a ceremony in Sumter County, FL, where she was working for a construction company. Duruşmayı atlattıktan sonra tutuklama emri yayınlandı.Çalışmakta olduğı summer country inşa şirketinde resmi olarak tutuklandı. Nick and his brother Aaron cut Jane – their former manager out of their lives in 2005, claiming she was more concerned with money then being a mom. Nick ve aaron 2005te özel hayatlarının dışında menejerleri olan anneleri hakkındaki hak taleplerini görmezden geldiler.ona bir anne olmasından dolayı daha çok parayla ilişiklendirildi. “I think, mainly what we’re saying now, is that we were starved for that attention, of a motherly figure,” Carter told 20/20. bence esasen söylemek istediğimiz şey şu biz üzerimize düşen,bizimle meşgul olan bir anne figürüne hasret kaldık dedi carter But a source close to Nick - who is now based in Nashville, Tennessee, tells Us the singer is now on speaking terms with Jane. Ama şu an Tennesse'nin Nashville şehrinde olan nick'e yakın bir kaynak bize şarkıcının şu an jane le mukavele şartlarını konuştuğunu söyledi. “He’s been mending his relationship with his mom for quite some time and that he is in such a healthy, productive place in his life, looking better than ever,” the insider tells Us. “He’s focused on the current Backstreet Boys tour and in studio writing with hit-makers including Desmond Child and Jeffrey Steele for both Backstreet Boys and his solo project. "O annesiyle olan ilişkilerini yoluna koymaya çalışıyor daha önce pek çok defa yaptığı gibi ve bu kadar sağlıklıyken ve hayatının en verimli dönemindeyken...o öncesinden daha olumlu bakıyor." dedi onların içinden olan biri.. "O şu anki backstreet boys turlarına ve üstün başarılı prodüktörü desmond child ve jeffrey steele ile studio yazışmalarına dikkatini verdi,hem bsb için hem solo albümü için..." geceden beri uğraşıyorum,çoğu gece çevrildi bunların bi yanlşım olursa lütfen bilgilendirin |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
bence esasen söylemek istediğimiz şey şu biz üzerimize düşen,bizimle meşgul olan bir anne figürüne hasret kaldık dedi carter bu sözü nick mi demiş yaaa?????? of valla dayanamam ben aşkıma :cry::cry: ben bu kadına ne diyim yaa walla yeter artık.......
__________________ |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |