![]() |
| | #1 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
1. Straight Through My Heart 2. Bigger 3. Bye Bye Love 4. All Of Your Live (You Need Love) 5. If I Knew Then 6. This Is Us 7. PDA 8. Masquerade 9. She’s A Dream 10.Shattered 11.Undone
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
bonus tracklar olucak albümde evet,ama çıkacak olan şey single değil albüm :P
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
|
bana göre 7 eski 4 yeni :haha: hala alınabilir
| | |
| | #8 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
niye ise içimden bir ses hala daha değişik olacak diyor 25 tane şarkı kaydettiler sonuçta bonus b-side albüm de olması çok da fark etmez benim için 25 şarkımı i pod a atar keyfime bakarım ben |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| yok abi susuyorum ben yine çunku 50 kere aynı seylerı yazdım. yazmadanda edemıyom bısey yazmak ıstıyom ama bakıyom hep aynı cumleler cıkacak. o yuzden cıksın album alalım. olay budur teferruata gerek yok
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |