![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Ekim-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
|
arkadaşlar derginin bu sayısında paris hiltona baya yer vermişler çünkü kanal1'in 27 martta düzenleyeceği miss Turkey yarışmasında jüri üyesi olacakmış ama benim üstünde durmak istediğim konu bu değil.bu haberin alt başlığında parisin erkekleri diye bir kısım yapmışlar ve sıralamışlar.tahmin edersiniki bu sıralamada Nick de var.derginin Nickle ilgili yorumunu aynen yazıyorum: isim:Nick Carter iş:Backstreet boys(beş ergenden oluşan,zamanın popüler müzik grubu):angry: Ayrıntı:Carter 2005'te alkollü araç kullanma suçuyla tutuklandı. Sonuç:insanın arkadaşlarına bir Backstreet Boys üyesiyle çıktığını söylemesi kolay birşey olmasa gerek.Bir ortaokul kızı olsanız neyse...:angry: demiş derginin bu kısmını hazırlayan vatandaş.be aptal insan sen burda parisi aşağılayacağına BSB yi aşağılamayı tercih ederek büyük bir eblehlik yapıyorsun bu biiir.sonra bir BSB üyesiyle birlikte olmayı insanın arkadaşlarına açıklamasını zor olacağını söylemiş ve bu derginin ileriki sayfalarında yüzlerini dahi görmediğim cemiyet hayatının simalarına yer verirken onları pohpohluyorsun ki o tipleri bütün dünyanın tanımasını bırak ben bile tanımıyorum...playboy diye yutturulun tipler birileriyle çıkarken ağızlarının suyunu akıtarak haber yapan tipler ki o playboylar afedersiniz ama kıçımın kenarı... yani o insanların çıktığı kızlar o playboy denen züppelerle çıktıklarını arkadaşlarına nasıl açıklıyorlarsa bir BSB üyesiyle çıkmakta aynı şekilde açıklanır ki bu durum aslında kıyas kabul etmez.çünkü BSB dünya çapında tanınıyor ve onlarla çıkıyor olmayı birilerine açıklamaya gerek yoktur çünkü herkes o konumda olmak için can atıyor,ben de dahl...bu haber çok sinirimi bozdu.bilmek istersiniz diye burdan paylaşayım dedim arkadaşlar... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
|
onu yazan ne iğrenç bi insan .bsb hakkında nasıl bu kadar kötü şeyler yazabilir.o bsb yi iyi tanımıyo heralde .bide zamanın popüler müzik grubu demiş bsb hala çok popüler bi konserlerini izlesin,google'a backstreet boys yazsın vs anlar belki ... insanın arkadaşlarına bir Backstreet Boys üyesiyle çıktığını söylemesi kolay birşey olmasa gerekde nedemek bsbnin üyesiyle çıktığını soylemesi paris için bi ayrıcalık olmalı.offff çok sinirlendim ya bizim ülkemizde bsbyle ilgili şöyle bizi mutlu edicek doğru düzgün bi haber yapılmıcakmı offffffffff:angry::angry::angry:
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
bu derginn editörü kim,bu haberi kim hazırlamış mail adresini bulun tel nosunu bulun cebinin evinin hatta ev adresini bulun avada kedavra yapacam ona piss noolcak.. du ben bi methiye düzeym şu derginn mailine. gıcıklaaaaar
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: Evde Yaş: 24
|
Bu haber Türkiye'deki sayısında çıktıysa doğaldır.Türkiye'de boybandler her zaman bebe grubu olrak görülmüştür.bu yorumları yazan kişiden de ancak bu beklenirdi.Aslında o editöre mail atacaksın BSBnin başarılarını anlatan da belki özür dileme marifetini göterir BSB ve sevenlerinden.
|
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Ekim-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
|
salaklar işte.ya önce bizim kaç tane şarkıcımız dünyaca ünlü ki dünyaca ünlü olan bir grubu bu şekilde küçümseme hakkına sahip oluyorlar...ee sormazlar mı adama sen ergen mergen diye küçümsüyorsun BSByi ama hani senin dünyaca ünlü şarkıcın ya da grubun??
|
| | |
| | #7 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| öhhh be kardeşim..paris de zaten çok düzgün bi insan ya..! bunu yazan şahsa söyleyecek kelime bulamıyorum,sen kimsin ki bu kadar küçümseyebiliyorsun!! of bak sinirlendim ben bu habere ya |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
warya başım çatlıyorzaten birde bu salaklar yüzünden agrımaya başladı ne gerizekalı insanlar warya o aptalları aşalacagına BSB laf edijyor ay gerizekalılar :angry::6::tekme::63::61:
__________________ |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Guest
|
arkadaşlar böyle magazin dergileri paris vb. tipleri yani parası olupta sadece eğlence hayatında varolan, yapabildikleri tek şey olarak orasını burasını açma meziyetine sahip insanları konu alır başka bi deyişle boş insanları!! BSB'nin başarılarını yada kalitesini kavrayabilecek kapasiteye sahip deiller.. gerçek fanlar yani biz neyin ne oldugunu hangi şarkıların nasıl hissettirdiğini bilioruz bu da yeter bence:17:
|
|
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |