![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
|
Bir süre önce 'alkolden nefret ederim' ve 'gece kulüplerinde sandalyelerin üzerinde dansediyorum, çünkü dans pistinde itiş kakışı sevmiyorum ve insanların terlerine bulanmak istemiyorum' diyerek herkesi kendine güldüren 'uslanmaz mirasyedi' Paris Hilton, yine dağıttı! Katıldığı bir partide alkol duvarını aşan skandal yıldız, yine 'istenmeyen' görüntüler verdi. Paris'in eski sevgilisi Nick Carter'dan gelen bomba gibi açıklamalar ise magazin gündemini değiştirdi. Halılarımı siliyordu! Ünlü pop grubu 'Backstreet Boys'un eski üyesi Nick Carter eski sevgilisi Paris Hilton ile 'tacizci öğretmen' Debbie LeFave ile ilgili yaptığı açıklamalarla hayranlarını şok etti. Bir radyo şovunda konuşan Carter skandallar kraliçesi Paris Hilton'la ilk beraber olmaya başladıklarında Hilton'un son derece 'evcimen' bir hayat yaşadığını belirterek şunları söyledi: 'İlişkimizin en başlarında evime gelip halılarımı yıkardı. Fakat 2-3 ay sonra o eski burnu havada hallerine geri döndü'. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
backstreet boys grubunun eski üyesi mi???? ya nick hiç gerek yok bööle şeylere sonra insanlşar yalnış anlaycak dicekler albümleri çıktı paris üzerinden prim yapmaa çalışıo die sanki bsb nin prime ihtiyacı var bu tür salak saçma gereksin hataların gündeme yeniden getirilmesine ihtiyacları var... aşkolsun nick yaaa
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 22-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: KOCAELİ;) Yaş: 23
|
yazında buna benzer bi haber atılmıştı orta o aralarda inconsolable ın çalınmaya başladığı sıralardı bu seferkide tam albüm arifesine denk geldi bence bunlar basının uydurmaları ne zaman bsb bi projeye kalkışsa projeyle alakası olmayan başka ve yalan yanlış haberler ortaya atılıyor.. ben bu dedikoduları fazla takmamak lazım
__________________ BRIAN THOMAS LITTRELL :victory: :victory: 17 |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| ben boşuna nefret etmiyorum bu kadından zavallı nick nasıl çıkmış bunla onu hiç bilmiyorum bu çocukta biraz zevksizlik var kız arkadaş seçimlerinde tabiki bunu demek istedim ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |