![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
İtalya da ve bazı Avrupa ülkelerinde treat me right single olarak piyasaya sürülmüş birçok kişi 3. klibin treat me right olacağını söylüyor ama bsb henüz bi açıklama yapmamış...
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
evet öyle bir şey var ama resmi olarak bir ses çıkmadı daha sadece italyanlar kendi aralarında karar verdiler mami ile tam zıttım ben bu konuda, özellikle unbreakable tur da canlı olarak dinledikten sonra bence treat me right iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| nası yani şimdi single 'everything but mine' mı yoksa 'treat me right' mı kafam karıştı benim..neyse bi klip gelsin de çokta farketmez hangisi olduğu e sonuçta bsb yani :wink: dipnot:tercih yapmak gerekirse 'everything but mine'
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |