![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 12-Aralık-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 21
|
bsb ile ilgili tr da çıkan tümm haberlerr resimlerr dergilerr posterler flaan haberi olan warsa burdan bilgilendirsin bizi...ilk haberi ben veriim cosmogirl bsb posteri veerip bu ayki sayıısında banada bi arkadaşım haber vermişti kadın dergisi falan aldık artık...
__________________ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Trabzon Yaş: 26
|
Nick Carter ı oyuncu yapar bizim medya. Ünlü pop grubu BSB nin ayrılan elemanı die haber yaparlar. Bi şeyden habersizler. Blue Jean de kaç yazı için düzeltme mesajı yazmışımdır. Aj i hapse tıkmıştır sayın zeynep hanımlar blue jean dergisinde
__________________ Keep The Backstreet Boys Pride Aliveeeee!!!!!! http://www.pu-co.com/iletisim.html Adresini tıklayarak Purple Concerts e BSB ile ilgili temennilerimiz iletelim. Türkiye de bu işi yapabilecek en yeni ve en güçlü firma olması dışında gerçekten ilgilendiğimizi de gösterirsek sanırım sonuç alabiliriz. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
hürriyet'in keyif dergisinin müzik editörü kutlu özmakinacı adlı şahıs da, westlife'ın 36 milyonluk albüm satışıyla son on yılın en çok satan pop grubu olduğu gibi saçma sapan bir iddia ortaya atmış, okudum çıldırdım, insan bi araştırır be kardeşim, 97'den bu yana bizimkiler 60-65 milyon albüm satmıştır, sadece millennium 34 milyon sattı be adam.. :angry: o adam da bi zamanlar bluejean'deydi, yani bunların kanında var heralde..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Trabzon Yaş: 26
|
Kutlu Özmakinacı dediğin kişi ıhı ıhı Blujean in eskiden editörüydü şimdi öylemi bilmiyorum. Dream Tv de blue jean programını sunuyor. Ve Tabi ki Yuksek Sadakat grubunun basçısı. Bu şahıs boy-band lerden nefret ediyor. Bakma söylemiyor Pek fazla bilgisi olduunu sanmıyorum. Zeynep Okyay vermiştir ona bu bilgiyi. Ya da internet ![]() Onun ifadesi ingiltere için geçerli sanırım. En fazla satan ingiliz pop grubu çünkü.
__________________ Keep The Backstreet Boys Pride Aliveeeee!!!!!! http://www.pu-co.com/iletisim.html Adresini tıklayarak Purple Concerts e BSB ile ilgili temennilerimiz iletelim. Türkiye de bu işi yapabilecek en yeni ve en güçlü firma olması dışında gerçekten ilgilendiğimizi de gösterirsek sanırım sonuç alabiliriz. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
arkadaslar ilk önce TÜRKİYE ye BACKSTREET BOYS kimdir?nedir?biiiiiiiii ögretelim ondan sonra haberlerin duyarız zaten ne diyorsunuz bu fikre??????????????:17:
__________________ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
özellikle dikkat ettim ingiltereden bahsetmiyor ve 'sanılanın aksine benzerlerinden çok daha fazla albüm satarak..' gibi bi şeyler söylüyordu yani direk olarak bizimkilere laf sokuyor (güya)..haftalardır yeni çıkan albümlerle ilgili yazılarını takip ediyorum, inatla unbreakable hakkında yorum yapmıyor..muhtemelen klip konusu sıkıntısı çekip başkalarının kliplerini birebir kopyalayan grubu, bizimkileri kıskandığı için olabilir..yazık..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |