![]() |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
hayırlı olsun... evet ben ve forumun değerli 15 üyesi daha hepinizden önce dinleme fırsatı bulduk..ve şunu söyleyeyim, mükemmele yakın bir albüm olmuş..şunu da ekleyeyim, bonus şarkılar albümdeki bazı şarkılardan çok çok daha güzel..adamlar yapıyo arkadaş..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #4 (permalink) |
|
albümün en iyisi kuşkusuz unmistakable..bu şarkı hakkındaki yorumumu ve türkçe çevirisini türkçe şarkı sözleri kısmında bulabilirsin..diğer favorilerim downpour, in pieces ve any other way..sabredin, buna değdiğini anlayacaksınız..
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| ya albüm çıktıda bana can bize 10 gün sonra falan gelir türkiyeye dedi siz aldınızmı hemen haber verinde arkideşler alalım hemen dayanamıyom daha çünküm okiş mi??? haberlerinizi bekliyom saygılar bu arada HAYIRLI OLSUN HEPİMİZE BSB-UNBREAKABLE ALBÜMÜ HEPİMİZ KUTLUYORUM:biggrin::biggrin::biggrin: |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
![]() ![]() ![]() ayrıca bütün bsb sewenlere hayırlı olsun diyorumm başta bana nice nice bi sürü albümleree:muhahaha: | |
| | |
| | #7 (permalink) |
|
messy albümün adı unbreakable..unmistakable albümdeki bir parçanın adı..gerçi karıştırman normal bizimkiler çok fazla olumsuzluk eki içeren şarkılar yapmaya başladılar..albüm tahmini olarak kasımın 2. haftası içinde tükiye'ye gelir.. sabredin arkadaşlar, sabır erdemdir..
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| kesinlikle albüm inanılmaz güzel. her allahın günü bursa daki d&r a album geldimi diyip duruyodum. tarihi gelmediği halde. her seferindede farklı kişiye soruyorum kovmasınlar beni diye. dedikleri çıkış tarihinden bikaç gun sonra bize ulaşır. yani ben haftasonu için ümitliyim
__________________ ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
|
never gone hiç unutmam tam 10 gün sonra gelmişti, capitol d&r'da maminin taktiğiyle hep farklı kişilere sorardım.. hepsi de aynı cevabı verirdi, 'abi universal battı, eğer onlar getiriyosa gelmez türkiye'ye..' bu sefer ne diyecekler acaba merak ediyorum..
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |