![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
| Brian Littrell domuz gribinden kurtuldu ve bugün otelden dışarıya çıktı. Brian yarın akşam Conan O'brien ile Tonight Show'da Nick, A.J ve Howie ile birlikte olacak. Conan O'brien Show'u E2 Tv'den Türkçe altyazı ile bu hafta izleyebileceğiz. Video'yu izlemek için tıklayın! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
conan'ın show u bu gece abd saati ile 11.34 de bizim saat ile 6.34 gibi başlayacak http://www.nbc.com/schedule/ ben canlı izlemek istiyorum diyenlere http://www.channelsurfing.net/watch-nbc.html yarında jimmy kimmel'a katılacaklar ve orada 8 şarkı söyleyecekler bu sabah brian katıldığı bi radio programında jimmy için 8 şarkılık sahne hazırladık demişti ama en önemlisi ne albüm ne tanıtım en önemlisi benim için brian iyileşti çok şükür diyorum sadece |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| sonunda yaa can'ın da dediği gibi herşeyden önemlisi brian'ın sağlığına kavuşması, çok şükür kurtuldu o hastalıktan
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
neyse ki fazla uzun sürmedi bu illet. hadi geçmiş olsun
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
abd saati ile saat 9 da Cnn de Larry King'e takılıyo brian izlemek isteyenler için http://www.channelsurfing.net/watch-cnn.html bizim saatle gece 4 oluyo haberiniz olsun |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 30-Nisan-2009 Bulunduğu yer: didim/aydın Yaş: 29
|
can valla helal olsun sana en ufak bir olayda bile hemen bilgilendiriyosun(tabiki bu büyük bir olayda).gözünden hiçbirşey kaçmıyo.hakkın ödenmez.teşekkürler...
__________________ ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Alıntı:
| |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Ben dedm di mi panik yok bişi olmas die ![]() Domuz gribi dedikleri şey gribin biraz daha ağırı o kadar yaa üstelik Brian is stronger than Aj (alıntı yapmak istedim,bakınız bsb video Whip it good )
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 12-Aralık-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 21
|
ben domuz grbine yakalandığını number 1 dan öğrenmiştim baya şaşırmıştm ya müzisyen brianlittrell domuz gribine yakalandı diye haber geçiyodu allttan neyseki iyileşmiş
__________________ |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |