![]() |
| | #1 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Yaş: 24
|
arkadaslar yazdim yazim silindi cok gicik oldum o yuzden kisa kesicem carsamba gunu dondugumde size resimleri ve videoyu aticam hic merak etmeyin yalniz su anda cok yorgunum cok az yazabilirim ama gelince uzun uzun anlaticam biliyosunuz yas problemim vardi benm..ama konu bsb yada nick olunca ben hic bise tanimiyorum...yada tanimiyomusum burda anladim bunu..neyse..ben ne yaptim arkadaslar biliyo musunnuz?turk id'im deki 87 nin 7siniin ustune bi yerden buldum 4 kestim yapistirdim...hahahahahaha...feci komik demi?neyse clubdan iceri girerken kapida adam soruyo tabii...cunku cok strickler bu konuda arkadasim soylemisti..aldi bnm id yi...evirdi cevirdi pasoportun yok mu yaninda dedi..bende yok dedim(halbuki cantamda ama pasoportu degistiremedim ki)cunku kaybedersem cok kotu olur 2 gun sonra donuyorum fln..aldi adam tekrar evirdi cevirdi bide elinde isik var boyle..mavi..onla bakiyolar..ozel id isigiymis....sictik dedim yani..hayatta almaz bu beni ceri...neyse yine evirdi cevidi..yuzume bakti..resme bakti..ok go in dedi bende nasil bor ohhhhhhhhhhhhhh cektim nasil kendimi vip odasina attim bilemezsiniz...kaitlyn die bi arkadasla gittik netten tanisiyoduk...o beni aldi birakti saolsun ztn... vip cok kalabalik degildi ama herkes cok boyle fandi..nasil desem..adam wcye gidiyo pesinden 15 kisi birden..hahahaha cok komikti yaa..cok guldum ona...vipde ztn meetn greet vardi..herkes resim cekildi fln...sira bana geldi nick de hey i remember you from the video shooting dedi ben ztn sok gecirdim...cuuuus die..hatta soyle oldu..dedim ki hatiirliyomusun bana negatif dusunmememi soylemistin bak cidden dogruymus die..yeah i remember you from the video shootong dedi gayet cok normal biseymis gibi...ben varya daha dun tanistigim insani unutuyorum burda..o kadar cok insan varki... neyse ayrintilara cok giremicem arkadaslar gerisi en yakin zamanda...boool ayirintili ve resimli olarak... yalniz bise soylemek istiyorum gitmeden once: nickle dudak dudaga gelmek duygusunun tarifi;kucaklasma durumunun tarifinden daha kifayetsiz... simdilik hoscakalin sevgiler ve saygilar derya |
| |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 25-Haziran-2007 Yaş: 29
|
Derya kızları çatlatıp gidyyooo:haha: kopptumm yaaaa:haha: nickmanialar çıldıracakk:muhahaha: yakında nickle ewlenicezz davetiye karttlarımızı gönderrirm diyip giderse hiç şaşırmayacağııııımm:haha:
__________________ XXXXXXXXTanrıyı Güldürmek İstiyorsan,Ona Projelerinden bahset!..XXXXXXXXX |
| |
| | #5 (permalink) |
|
yok yaaa o kadar da degil utku bu arada ben cok bahtsiz bi insanim 3 tane resim cekildim adamla ucude birbirinden berbat cikmis..arkadaslar reismleri yolladigimda cok fazla ustume gelmeyin noolur...o kadar cirkin bi insan degilim ben..hehehehe |
| |
| | #7 (permalink) |
|
walla ztn biliyosun artik nickden daha unluyum utkucum fazla soze gerek yok sadece anneme babama abime tesekkur etmek istiyorum benm bugunlere gelmemi saaladiklari icin..bide tanriya tabii(oyle derler ya muzik odul torenlerinde hahahaha) saka yapiyorum arkadaslar sakin ciddiye almayin ha..noolur..yani boyle kendini begenmis hava atiyo tarzinda bi tututum yok hic... |
| |
| | #10 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
resimleri bekliyoruzzz büyük bi heyecanla | |
| |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |