![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
|
Yeni Backstreet Boys albümünün adı " motivation ". Aşağıdaki linkten ön sipariş verebilir isteyenler. Ön Sipariş Adresi : http://www.play.com/Music/CD/4-/3437...n/Product.html |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
geliyorlar işte çok az kaldı... bu gece seslerinide duydum ya canlı canlı.... tanrım teşekkür ederim yaaa ![]() ![]() ![]()
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| İNŞ. ÇABUK GELİRLER YA SÜPER OLUR HEMEN İLK ÇIKTIĞI GÜN KİM DUYARSA HABER VERSİN ARKADAŞLAR HEMEN ALICAM WALLA BULURSAM BU ARADA BEN BRİAN'IN WELCOME HOME ALBÜMÜNÜ BULAMADIM SİZ BULDUYSANIZ NERELERDE WAR SÖYLERSENİZ SEVİNİRİM HERKESE BSB' Lİ GÜNLER DİLERİİİİİİM...... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Trabzon Yaş: 26
|
sanıyorsam d&r dan ve seyhan müzik ten filan ilk gün temin edebileceğiz. albümü. BSB albüm adını gene albümde geçmeyen bir isimden seçti millennium black&blue gibi sanırım bu daha yaratıcı
__________________ Keep The Backstreet Boys Pride Aliveeeee!!!!!! http://www.pu-co.com/iletisim.html Adresini tıklayarak Purple Concerts e BSB ile ilgili temennilerimiz iletelim. Türkiye de bu işi yapabilecek en yeni ve en güçlü firma olması dışında gerçekten ilgilendiğimizi de gösterirsek sanırım sonuç alabiliriz. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
murat o adreste nasıl ön sipariş verilio yaaa buy a basıorum tık yok ödeme sadece kredi kartı diiildir inşallah...tekirdağ a çok geç gelicek biliorum o yüzden ön sipariş veriim dedim...
|
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
yaa nie kredi kartı oluo yaa şu internet alışverişini bi türlü anlamıorum öle her siteyede güven olmuo bi yolunu bulamadılar nese artık buraya gelmesini beklicem d&r a sipariş versem kaç günde getirirler yaa???
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |