![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
A.J Nick'in doğum gününden çıkarken bayağı bir dağıtmış... Videoyu üzülerek izledim.. umuyorum yalnızca o günün sevinciyle biraz abartmıştır... http://www.youtube.com/watch?v=Dhkk8fYDwyg
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
yaaaa.....inanmıyorum valla nick kızdım aj alkol sorunu yaşadıgını biliyor nie izin verdilerki bu kadar içmesine ooffffffffff......ben kime diyorum ki yav nick Allah bilir nasıldır?????....ins...sadece o güne has bişey olur ve bir daha yaşanmaz...yoksa valla ayyy..düşünmek bile istemiyorum:cry:
__________________ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| olamaz yaa ..keşke hiç böle bişi olmasaydıı yada keşke hiç duymasaydım böle bi haberi keşke şuan nette olmasaydımm ..nası izin verirler aj'e ya tanımıolarmı sanki ...hadi ilk başta bişi demiosunuz bu hale gelene kadar kim bilir nası içti ya hiç mi uyarmadınız ....cnm ya nası sarhoş olmuş ayakta duramıo yaa yapılırmı bu nası engellemezsiniz offff ..:cry: umarım bi daha buna benzer bi olay olmaz aj'in hayatında... moralim çok bozuldu ..çok şey demek istiyorum ama diicek bişi bulamıyorumm.. :cry: |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
|
abartmaya gerek yok. adam içmiş sarhoş olmuş. her gün sarhoş olsa dediğiniz doğru. a.j bağımlı olmadanda içki içebilir. bugüne kadarda içiyordur mutlaka ve bundan sonrada içecektir. daha neler yapıyordur hatta ama bilemeyiz. paniğe gerek yok, bu ne panik böyle yaw |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| bizim forumun adı direk the backstreet boys panic fan club olsa daha ii olurmuş:haha:her ii şeyde kötü şeyde panikliyoz walla allah sonumuzu hayır etsin kötü bir haber aldığımı düşünemiyorum:cry: allah korusun walla bütün kötülüklerden bu beş meleği:loveangel: eve gidip izleyim videoyu bu arada niiiiiiiillll direk youtobe yi açmıyor benim ya nasıl açıyonuz bunu banada gösterin yaaa bilmiyom beeen:cry: |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
ulen nick'in doğum günü bugün değil mi? bunlar hangi ara kutladılar bunu? yoksa dünya tersine dönmeye başladı da amerika'da güneş daha mı erken doğuyor nedir? :blink:
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
| Alıntı:
ama 26sında kutlamışlar 2 gün önce,ne aceleleri varsa ohh bi de yarn kutlıcak hayranlarıyla Nick
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |