![]() |
| | #51 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| Sadece fotoğraflardan mutsuz olduğunu ve Lauren'a aşık olmadığını nasıl anlayabiliyorsunuz bilmiyorum ama ben uzun uzun baktım fotolara öyle bişey çıkaramadım nedense. Belki de ben Nick'in mutlu olduğunu düşünmek istediğimden dolayıdır kimbilir..
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! Konu ChAoS@yeal tarafından (02-Şubat-2010 Saat 20:26 ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
aaaaaa çok belli mukoo nick çok mutsuz belli yüzü hiç gülmüyo lauren ona kesin büyü yaptı o yüzden bütün avrupa turu yanında idi lauren hep bu büyü yüzünden ahhh ahhh çok üzülüyorum bu çocuğa çookkk umarım en kısa zaman da kurtulurda yüzü güler tövbe tövbeee yaaa
|
| | |
| | #53 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| Çok açık konuşayım o zaman Can. Ben aralarındaki özel meseleleri bilemem ama bana öyle geliyor ki Lauren ve Nick'in ilişkileri gayet ciddi ve bence araları da gayet iyi. Yok efendim sevmiyor, yanında süs niyetine dolaştırıyor gibi ifadeler bana sadece kıskançlık olarak geliyor. Nick sevmese idi bu zamana kadar birlikte olmazdı Lauren'la. Yanında süs olarak taşımak için kullansaydı da Lauren'ı değil de ünlü ve çok güzel bir bayanı bulurdu. O beğenmedikleri, çirkin dedikleri ve hakaret ettikleri Lauren bunca zamandır bir çok genç kızın hayalini süsleyen Nick ile beraber ve her yere de birlikte gidiyorlar. Kıskançlık durumları diyorum ben buna Can. Umarım evlenirler de bu tür saçmalıklar sona erer. Gerçi o zaman da formalite evlilik yaptı derler, neyse.
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 31-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
|
ben fotoğraflara bakıp söylemedim nick'in mutsuz olduğunu sadece hislerim onun mutlu olduğunu söylemiyor ve nick'i çok seviyorum ama bu zamana kadar nick'in yanındaki hiç bir kızı da kıskanmadım ve kıskanarak bu cümleleri yazmadım.(dünyaca ünlü birebir tanımadığım bir insanı niye kıskanayım ki) bir insanın mutsuz gözüktüğünü söylemek onu kıskanmak anlamına mı geliyor?sadece nick çok tatlı bir insan olduğu için onun yanında aynı tatlılıkta sevimlilikte bir insan olması gerektiğini düşünüyorum ve çok mutlu olmasını istiyorum ama nick'in tüm seçimleri ortada çok da doğru seçimler yaptığını düşünmüyorum napalım kaderi heralde bu seçimler diyorum ozaman Konu candy1986 tarafından (03-Şubat-2010 Saat 09:51 ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Ben genel olarak konuştum. Sadece sana değil başkalarına da vardı sözüm. Farkındaysan sen Nick, Lauren'ı yanında süs olarak taşıyor gibi bir ifade kullanmadın, ama ben bunu kullandıklarını da söyledim. 'Yani kızım sana söylüyorum gelinim sen anla' oldu birazcık. Beni asıl anlaması gerekenler o yazdıklarımı okuyunca da çok iyi anlayacaklardır umarım. Her zaman söyledim, şimdi yine söyleyeceğim. Nick'in çok mutsuz olduğunu düşünenler akıllarına 'Paris Hilton' ve 'Willa Ford' örneklerini getirsinler. Sonra da yatıp kalkıp dua edin Lauren'a.
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |