![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Lie awake in bed at night *gece yatakta uyanık yatıyorum And think about your life *ve senin hayatını düşünüyorum Do you want to be different? (Different...) *farklı olmak ister miydin?(farklı…) Try to let go of the truth *gerçekten vazgeçmeye çalış The battles of your youth *gençliğinin savaşları 'Cause this is just a game *çünkü bu sadece bir oyun It's a beautiful lie -bu güzel bir yalan It's a perfect denial *bu mükemmel bir inkar Such a beautiful lie to believe in *ne kadar güzel bir yalaninanmak için So beautiful beautiful lie makes me *çok güzelbeni güzel bir yalana çeviriyor It's time to forget about the past *şimdi geçmişi unutma zamanı To wash away what happened last *daha once olanları silmek Hide behind an empty face *boş bir yüzün ardına gizlen Don't ask too much just say *çok fazla soru sormasadece söyle 'Cause this is just a game *çünkü bu sadece bir oyun It's a beautiful lie -bu güzel bir yalan It's a perfect denial *bu mükemmel bir inkar Such a beautiful lie to believe in *ne kadar güzel bir yalaninanmak için So beautiful beautiful lie makes me *çok güzelbeni güzel bir yalana çeviriyor Everyone's looking at me *herkes bana bakıyor I'm running around in circles (Baby) *daireler etrafında dönüyorum bebeğim A quiet desperation's building higher *bir sessiz umutsuzluk gittikçe büyüyor I've got to remember this is just a game *bunun sadece bir oyun olduğunu hatırlamalıyım |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |