![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
The snow is falling, the city is white Kar yağıyor,şehir bembeyaz Your eyes are shining like diamonds tonight Bugece gözlerin tıpkı elmas gibi parlıyor And we're all alone Ve tamamen yalnızız There's no one home Evde başka kimse yok You're finally in my arms again Nihayet yeniden kollarımdasın The night is silent Gece suskun and Christmas is here Ve Christmas geldi I couldn't ask for more than having you near Sende olanlardan daha fazlasını istemiyordum Cuz I love you girl, Çünkü seni seviyorum bebeğim I always will Hep seveceğim And now I know the moment is right ve doğru zamanın şuan olduğunu biliyorum *Cuz I've been waiting to give this gift tonight Çünkü sana hediyemi verebilmek için hep bu geceyi bekledim Im' down on my knees, there's no better time Dizlerimin üzerine çöktüm ve bundan daha iyi bir zaman olamaz It's something to last for as long as you live Bu yaşadığın süre boyunca sürebilen bir şey Tonight I'm going to give you (oh girl!) all my heart can give!!* bu gece kalbimin verebileceği herşeyi sana vereceğim I thought I'd give you something shiny and new Sana pırıl pırıl yeni bir şey vermeyi düşündüm I tried to find something worthy of you Sana değecek birşey bulmayı denedim But I realized, when I looked inside Ama içyüzüne bakınca farkettim ki There's some things that money can't buy! Bazı şeyler parayla satın alınamaz Oh no! I feel the magic, whenever you're near Olduğun yerde sihrini hissediyorum I feel it even more this time of the year yılın bu zamanı dahi onu fazlasıyla hissediyorum Cuz I love you girl Çünkü seni seviyorum I always will Hep seveceğim And now I know the moment is right Ve bu anın doğru zaman olduğunu biliyorum ... You know I'll always be true to you Biliyorsun sana karşı her zaman dürüst olacağım And you know I'm the one you can turn to Ve biliyorsun ki döneceğin tek kişiyim Oh oh yeah Any time, any place, or anywhere Her zaman,her alan veya heryerde you know that I'll always be there! Hep seninle olacağım biliyorsun |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |