![]() |
| | #1 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: Evde Yaş: 24
| How I needed you Nasıl sana ihtiyacım vardı How I bleed now you're gone Nasıl kanıyorum şimdi sen yokken In my dreams I can see you Rüyalarımda seni görebiliyorum But I awake so alone Fakat o kadar yalnız uyanıyorum ki I know you didn't want to leave Biliyorum sen gitmek istememiştin Your heart yearned to stay Kalbin kalmayı istemişti But the strength I always loved in you Fakat sende her zaman sevdiğim o güç Finally gave way Sonunda pes etti Somehow I knew you would leave me this way Her nasılsa biliyordum beni bu şekilde terkedeceğini Somehow I knew you could never stay Hernasılsa biliyordum asla benimle kalamayacağını And in the early morning light Ve sabahın ilk ışıklarında After a silent peaceful night Huzurlu, sessiz bir geceden sonra You took my heart away Kalbimide aldın götürdün uzaklara In my dreams I can see you Hayallerimde seni görebiliyorum I can tell you how I feel Sana hissettiklerimi söyleyebiliyorum In my dreams I can hold you Rüyalarımda sana sarılabiliyorum It feels so real Bu tıpkı gerçek gibi geliyor And I still feel the pain Ve hala o acıyı hissediyorum I still feel your love Hala sevgini hissediyorum I still feel the pain Hala o acıyı hissedebiliyorum I still feel your love Hala sevgini hissedebiliyorum Somehow I knew you would leave me this way Her nasılsa biliyordum beni bu şekilde terkedeceğini Somehow I knew you could never stay Hernasılsa biliyordum asla benimle kalamayacağını And in the early morning light Ve sabahın ilk ışıklarında After a silent peaceful night Huzurlu, sessiz bir geceden sonra You took my heart away Kalbimi aldın götürdün uzaklara I wish you could have stayed Ben kalabilmiş olmanı dilerdim
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: Evde Yaş: 24
| Şarkıyı ve grubu dinleyenler bilir.Şarkıları çok depresif oluyor bu grubun.Şarkılarının hepsini bilmiyorum ama dinlemeye çalışcağım.Şarkılarının sözleri hoş.Tavsiye ederim ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Trabzon Yaş: 26
|
Anathema deli dehşet bir gruptur ya. Bayıldığımız ve Melodik Death namına BABA gruptur diyebileceğimiz 2 gruptan biridir. Diğeri de Opeth dir zaten. En kral parçasıda Angelica dır bana göre
__________________ Keep The Backstreet Boys Pride Aliveeeee!!!!!! http://www.pu-co.com/iletisim.html Adresini tıklayarak Purple Concerts e BSB ile ilgili temennilerimiz iletelim. Türkiye de bu işi yapabilecek en yeni ve en güçlü firma olması dışında gerçekten ilgilendiğimizi de gösterirsek sanırım sonuç alabiliriz. |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |