![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
So penniless for a dream Böyle beş parasız bir hayali I hope I get by today Umuyorum bugün atlatacağım I want to get to the truth Doğruyu bilmek istiyorum And learn how to gray Ve nasıl sıkıntı verdiğini öğrenmek istiyorum So penniless for a dream Böyle beş parasız bir hayal It's not living in St Tropez St tropezde böylesi olmaz But I wonder if what you wish for Will fall into place Ama merak ediyorum Heşeyin yerli yerince olması için ne dilerdin? Du du du du du du dudu du dudu Fall into Place X4 I'm struggling just to see Amount to better ways What's possibly meant to be… Ama daha ne kadar anlamlı mümkün yol var görmek için mücadele veriyorum.. Was probably meant for me Benim muhtemel kısmetim olan.. It's never been on a plate(plate:bir yere yazılmış olan yazı) Bu hiçbiyerde yazmıyor.. Well it's never been on a plate Bu hiçbiyerde yazmıyor.. So mother I hope that I … Will fall into place. Anne,umarım herşey yerli yerine oturacak.. |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |