![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| Hey! Hey! You! You! (Hey! Hey! Sen! Sen!) I don't like your girlfriend (Kız arkadaşından hoşlanmıyorum) No way! No way! (Olmaz! Olmaz!) I think you need a new one (Bence yeni birine ihtiyacın var) Hey! Hey! You! You! (Hey! Hey! Sen! Sen!) I could be your girlfriend (Kız arkadaşın olabilirdim) Hey! Hey! You! You! (Hey! Hey! Sen! Sen!) I know that you like me (Benden hoşlandığını biliyorum) No way! No way! (Olmaz! Olmaz!) No it's not a secret (Hayır bu bir sır değil) Hey! Hey! You! You! (Hey! Hey! Sen! Sen!) I want to be your girlfriend (Kız arkadaşın olmak istiyorum) You're so fine (Çok iyisin) I want you mine (Benim olmanı istiyorum) You're so delicious (Çok tatlısın) I think about ya all the time (Hep seni düşünüyorum) You're so addictive (Bağımlılık yapıyorsun) Don't you know what I could do to make you feel alright? (Seni iyi hissettirmek için neler yapabilirim biliyor musun?) Don't pretend I think you know I'm damn precious (Benim acayip değerli olduğumu bilmiyormuş gibi yapma) Hell, Yeah! (Kahrolasıca, evet!) I'm the motherfucking princess! (Kahrolası bir prensesim ben!) I can tell you like me too (senin de benden hoşlandığını söyleyebilirim) And you know I am right (ve haklı olduğumu biliyorsun) She's like so whatever! (O çok sıradan) You could do so much better (Çok daha iyisini bulabilirsin) I think we should get together now (Bence artık beraber olmalıyız) And that's what everyone's talking about! (Ve herkes de bundan bahsediyor!) I can see the way, I see the way you look at me (Bana nasıl baktığını görebiliyorum) And even when you look away I know you think of me (Uzaklara baksan bile beni düşündüğünü biliyorum) I know you talk about me all the time again and again (hep benim hakkımda konuştuğunu biliyorum) So come over here, tell me what I want to hear (Şimdi buraya gel duymak istediğim şeyi söyle) Better yet make your girlfriend disappear (Kız arkadaşını ortadan kaybetsen iyi olur) I don't want to hear you say her name ever again (Bir daha adını andığını duymak istemiyorum) And again and again and again! (Bir daha ,bir daha ,bir daha!) In a second you'll be wrapped around my finger (Bir saniyede avucumun içinde & kontrolüm altında olacaksın) Cause I can, cause I can do it better (Çünkü ben yapabilirim,ben daha iyisini yapabilirim) There's no other (başka kimse yok) No one can this thing,I can (Benim yaptığımı yapabilecek) She's so stupid (O kız çok aptal) What the hell were you thinkin?! (Sen ne sanıyorduk ki?)
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 28-Mart-2008 Bulunduğu yer: ankara,66 vatan 06 mekan Yaş: 20
|
şarkı güzeldee anlamı saçma yaaa.. zaten çoğu yabancı şarkının anlamı saçma belki türkçede saçmalaşıyodur..
__________________ __________________________________________________ _ ![]() Bir AdaM İki KaDın.. sadece yakın arkaDaşlar.. Ama SusaN ise Yine Hep BEN..!! HeR sÖzÜmÜz dUdAkLaRdA gÜlÜş OlDu DöNmEk İhtİmAlİ yOk aRtIk O gÜlÜşLeR dÜş oLdU |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| aaaa anlamı hiç saçma olurmu nur.. ben niye koydum bunu :haha:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| büşra gaza gelip bütün avril şarkılarını koyuyodu..dedim dur bunu bari ben açıym olmaz şimdi ben yazmazsam ayıp olur :muhahaha: açmayana açarlar olmasın diye açtım bende :muhahaha:
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |