![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Always on my mind Hep aklımda.. Always in my heart Hep kalbimde I’ve been waiting for you night after night Geceler boyu seni bekleyiş içerisindeyim Like a shadow staying close to the light Tıpkı ışığa yaklaşan br gölge gibi Suddenly you stand beside me Aniden ardımda beliriyorsun And I see a million burning stars Ve ben milyonlarca parlayan yıldız görüyorum You are always on my mind Hep aklımdasın Always in my heart Hep kalbimdesin And I can hear you call my name on a mountain high Ve banadağın yükseklerinden seslendiğini duyabiliyorum Always on my mind Hep aklımda Always in my dreams Hep hayallerimdesin I wanna hold you close with me Seni kendime yakın tutmak istiyorum Always all the time Her zaman,daima.. I believe I’m addicted to you Sanıyorum sana çok bağlandım In your eyes I see dreams coming true Gözlerinde hayallerin gerçekleştiğini görüyorum Finally I have found you Sonunda seni buldum And now I will never let you go no Ve seni hiç bırakmayacağım You are always on my mind Hep aklımdasın.. |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |