![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Well its been building up inside of me Bu içimde büyüyor For oh I dont know how long Nekadar zamandır bilmiyorum.. I dont know why Nedenini bilmiyorum But I keep thinking Somethings bound to go wrong Sonu yanlış olmaya mahkum olan şeyleri düşünmeye devam ediyorum But she looks in my eyes Ama gözlerime bakıyor And makes me realize Ve farketmemi sağlıyor And she says dont worry baby Dont worry baby Dont worry baby Everything will turn out alright Dont worry baby Dont worry baby Dont worry baby Ve bana "endişelenme aşkım,herşey yoluna girecek diyor" I guess I shouldve kept my mouth shut Sanırım çenemi kapamalıydım When I started to brag about my car Arabamla övünmeye başladığımda But I cant back down now Ama şimdi geri alamam I pushed the other guys too far Diğerlerini saf dışı bıraktım She makes me come alive O(kadın) beni canlandırdı And makes me wanna drive Ve araba kullanma istediğimi farkettirdi When she says dont worry baby Dont worry baby Dont worry baby Everything will turn out alright Dont worry baby Dont worry baby Dont worry baby Endişelenme aşkım herşey yoluna girecek dediğinde She told me baby, when you race today O bana söyledi,,ne zaman yarışacağını Just take along my love with you Sadece aşkımı da yanında götür And if you know how much I loved you Ve eğer seni ne kadar sevdiğimi biliyorsan Baby nothing could go wrong with you Hiçbirşey problemli olamaz Oh what she does to me When she makes love to me Onunla flört ettiğimizde bana ne yaptığı(nı)..(problem olmaz)(!).. Son cümle ya saçma ya da ben anlamadım,,neyse umarım işinizi görür |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |