![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
If I were a boy even just for a day Bir günlüğüne dahi olsa, bir erkek olmak isterdim I’d roll out of bed in the morning Sabah yatağımdan kalkar And throw on what I wanted and go Ne istersem onu giyer, çıkardım Drink beer with the guys Arkadaşlarla içki içer And chase after girls Kızların peşine takılırdım I’d kick it with who I wanted Kimi istersem onunla takılırdım And I’d never get confronted for it Ve asla bununla yüzleşmek zorunda kalmazdım Because they’d stick up for me Çünkü onlar benim yanımda olurdu.. If I were a boy I think I could understand Bir erkek olsaydım, sanırım anlayabilirdim How it feels to love a girl Bir kızı sevmenin ne olduğunu I swear I’d be a better man Yemin ederim ki, daha iyi bir adam olurdum I’d listen to her cause I know how it hurts Onu dinlerdim çünkü bilirim ne kadar acı verdiğini When you lose the one you wanted Sevdiğini kaybetmenin.. Cause he’s taken you for granted Çünkü o seni hafife almıştır And everything you had got destroyed Ve sahip olduğun herşey yok olmuştur.. If I were a boy I would turn off my phone Eğer erkek olsaydım, telefonumu kapatır Tell everyone its broken Herkese bozulduğunu söylerdim So they think that I was sleeping alone Böylece tek başıma uyuduğumu sanırlardı I’d put myself first and make the rules as I go Kendimi ön plana alır, ilerledikçe kuralları koyardım Cause I know that she’d be faithful Çünkü bilirdim sadık kalacağını Waiting for me to come home (to come home) Eve dönmemi beklerken.. It’s a little too late for you to come back Geri dönmen için birazcık çok geç Say its just a mistake Sadece bir hata olduğunu söyle Think I forgive you like that Bu şekilde seni affedeceğimi san.. If you thought I would wait for you Seni bekliyor olacağımı düşündüysen You thought wrong Yanılmışsın.. But you're just a boy Ama sen sadece bir erkeksin You don’t understand (yea you don’t understand) Anlamıyorsun How it feels to love a girl Bir kızı sevmenin ne demek olduğunu Someday you’ll wish you were a better man Birgün 'keşke daha iyi bir adam olsaydım' diyeceksin You don’t listen to her Onu dinlemiyorsun You don’t care how it hurts Ne kadar acı çektiğini umursamıyorsun Until you lose the one you wanted Sevdiğini kaybedene kadar.. Cause you've taken her for granted Çünkü onu hafife almışsındır And everything you had got destroyed Ve sahip olduğun her şey yok olmuştur But you're just a boy… Ama sen sadece bir erkeksin..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Dayım ya bitanesin sen:love: SözLer bekLediğimdende mükemmel çıktı:innocent:Şarkı zaten kendi kendine bi şahaser:innocent:Bu sene grammy alır gözüyle bakılıyo:innocent: |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |