![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Here I'm standing on the sea shore Burada,deniz kıyısında duruyorum. She is gone, now she's gone O gitti,şimdi o gitti.. All the angels praying for me As I fall, As I fall Ben düşerken tüm melekler bana dua ediyor. While I'm melting in the rain, deep in pain, she is so far Ben yağmurda kaybolurken derin bi acı içinde,,o çok uzakta. Will we ever meet again as friends, after so long? Birdaha hiç karşılaşacakmıyız? Arkadaş olarak,uzun zamandan sonra.. To me nightmare with the devil Şeytanlı bir kabusla karşı karşıyayım I'll go strong, I'll go strong Güçleneceğim,güçleneceğim All my friends now try to save me Tüm dostlarım beni korumaya çalışıyorlar What a joke, what a joke Ne komik ama.. While I'm melting in the rain, deep in pain, she is so far Ben yağmurda kaybolurken derin bi acı içinde,,o çok uzakta Will we ever meet again as friends, after so long? Birdaha hiç karşılaşacakmıyız? Arkadaş olarak,uzun zamandan sonra.. While I'm melting in the rain, deep in pain, she is so far Ben yağmurda kaybolurken derin bi acı içinde,,o çok uzakta Will we ever meet again as friends, after so long? Birdaha hiç karşılaşacakmıyız? Arkadaş olarak,uzun zamandan sonra.. |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |