![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
| Looking at the pages of my life hayatımın sayfalarına bakıyorum Faded memories of me and you benim ve senin silinen hatıralarımız Mistakes you know I've made a few yaptığım senin bildiğin bazı hatalarım I took some shots and fell from time to time bazı hatalar yaptım ve zaman zaman kendimi kaybettim Baby, you were there to pull me through bebeğim sen hep oradaydın ve beni çektin We've been around the block a time or two hep yakındık I'm gonna lay it on the line her şeyi ortaya dökeceğim Ask me how we've come this far nasıl bu kadar ilerledik The answer's written in my eyes her şey gözlerimde yazılı Every time I look at you, baby, I see something new sana ne zaman baksam bebeğim,yeni bi şey görüyorum That takes me higher than before and makes me want you more her şeyden daha fazla beni yükseltiyorsun ve daha fazla seni istiyorum I don't wanna sleep tonight, dreamin's just a waste of time rüya görmek sadece vakit kaybı When I look at what my life's been comin' to hayatımın nereye geldiğine baktığımda I'm all about lovin' you ben sadece seni sevmek hakkındayım I've lived, I've loved, I've lost, I've paid some dues, baby yaşadım,sevdim,kaybettim,bedeller ödedim We've been to hell and back again cehenneme gittik ve döndük Through it all you're always my best friend hepsinin sonunda sen benim en iyi arkadaşımsın For all the words I didn't say and all the things I didn't do söylemediğim her şey için Tonight I'm gonna find a way bu gece bir çıkış yolu bulacağım Every time I look at you, baby, I see something new sana ne zaman baksam bebeğim,yeni bi şey görüyorum That takes me higher than before and makes me want you more her şeyden daha fazla beni yükseltiyorsun ve daha fazla seni istiyorum I don't wanna sleep tonight, dreamin's just a waste of time rüya görmek sadece vakit kaybı When I look at what my life's been comin' to hayatımın nereye geldiğine baktığımda I'm all about lovin' you ben sadece seni sevmek hakkındayım You can take this world away bu dünyayı alıp gidebilirsin You're everything I am sen sahip olduğum her şeysin Just read the lines upon my face sadece yüzümdeki çizgileri oku I'm all about lovin' you ben sadece seni sevmek üzerineyim.. Every time I look at you, baby, I see something new sana ne zaman baksam bebeğim,yeni bi şey görüyorum That takes me higher than before and makes me want you more her şeyden daha fazla beni yükseltiyorsun ve daha fazla seni istiyorum I don't wanna sleep tonight, dreamin's just a waste of time rüya görmek sadece vakit kaybı When I look at what my life's been comin' to hayatımın nereye geldiğine baktığımda I'm all about lovin' you ben sadece seni sevmek hakkındayım |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
| Faded memories of me and you Solan hatıralarımızla dolu hayat sayfalarıma bakıyorum Mistakes you know I've made a few Bildğin birkaç hatam olan hatıralara I took some shots and fell from time to time Biraz içki aldım ve zaman geçtikçe çöktüm Baby, you were there to pull me through Bebeğim beni kurtarmak için ordaydın We've been around the block a time or two Bir veya iki saat birlikteydik I'm gonna lay it on the line her şeyi ortaya dökeceğim Ask me how we've come this far nasıl bu kadar uzaklaştığımızı soracağım The answer's written in my eyes Herşey gözlerimde yazıyor Every time I look at you, baby, I see something new That takes me higher than before and makes me want you more Sana ne zaman baksam bebeğim beni daha çok yücelten ve seni öncesinden daha fazla istememe neden olan yeni birşey görüyorum I don't wanna sleep tonight, dreamin's just a waste of time Bu gece uyumak istemiyorum,rüya görmek sadece zaman kaybı When I look at what my life's been comin' to Hayatımın ne duruma geldğini gördüümde I'm all about lovin' you Ben sadece seni sevmekten ibaretim I've lived, I've loved, I've lost, I've paid some dues, baby Yaşadım,sevdim,kaybettim,bedeller ödedim We've been to hell and back again cehenneme gittik ve döndük Through it all you're always my best friend sonunda herşeyi atlattık,her zaman benim en yakın arkadaşımsın For all the words I didn't say and all the things I didn't do Tüm söylemediğim sözlere ve yapmadığım şeylere rağmen Tonight I'm gonna find a way bu gece bir yol bulacağım You can take this world away bu dünyayı alıp gidebilirsin You're everything I am sen sahip olduğum her şeysin Just read the lines upon my face sadece yüzümdeki çizgileri oku I'm all about lovin' you ben sadece seni sevmekten ibaretim ben zaten çevirmiştim ama baya yanlışlar vardı,onları da düzeltmiş olayım =) |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
bon jovi nini en çok sevdiğim şarkısıdır sağol serelim | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
merci serel,seçil... sözleri de şarkı gibi güzelmiş.. klibi de güzel
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |