![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 01-Şubat-2008 Bulunduğu yer: SAMSUN VE BAFRA Yaş: 20
|
baylıyorum ben bu şarkıya:wub: This ain`t a song for the broken-hearted Bu kalbi kırılmışlar için bir şarkı değil No silent prayer for the faith-departed İnancı bitmişler için sessiz bir dua değil I ain`t gonna be just a face in the crowd Kalabalıktaki herhangi bir yüz olmayacağım You`re gonna hear my voice when I shout it out loud Yüksek sesle bağırdığımda sesimi duyacaksın It`s my life Bu benim hayatım It`s now or never Ya şimdi ya hiç I ain`t gonna live forever Sonsuza dek yaşamayacağım I just want to live while I`m alive Sadece hayatta olduğum sürece yaşamak istiyorum (It`s my life) (Bu benim hayatım) My heart is like an open highway Kalbim açık otoban gibi Like Frankie said I did it my way Frankie`nin dediği gibi bunu kendi yolumla yaptım I just wanna live while I`m alive Sadece hayatta olduğum sürece yaşamak istiyorum It`s my life Bu benim hayatım This is for the ones who stood their ground Bu bölgelerinde ayakta kalanlar için For Tommy and Gina who never backed down Asla davadan vazgeçmeyen Tommy ve Gina için Tomorrow`s getting harder make no mistake Yarın daha da zorlaşıyor hata yapmayın Luck ain`t even lucky Şans bile şanslı değil Got to make your own breaks Kendi şansınızı yaratmalısınız Better stand tall when they`re calling you out İsmini çağırdıklarında dik dursan iyi olur Don`t bend, don`t break, baby, don`t back down Eğilme, kırılma, bebek, iddiandan vazgeçme
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
bu kalbi kırılmışlar için bir şarkı değil.. olay budur efendim bu şarkıyla ilgili önemli/önemsiz bi bilgi vereyim; vakti zamanında capital radio da 10 hafta 1 numarada kalmış bir şarkıdır.. capital radio tarihinin rekoruydu o zamanlar(belki de geçen olmuştur bilemiycem) ikinci rekor ise 8 hafta 1 numarada kalan bsb-show me the meaning of being lonely ve nsync-it's gonan be me.... üçüncü rekorda 7 hafta 1 numara olan bsb-shape of my heart(bizimkiler the call'u biraz daha geç çıkarsaydı bonjovinin rekorunu kıracağından emindim.. oylar yarıya bölününce tahttan inmişti güzelim şarkı)
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 01-Şubat-2008 Bulunduğu yer: SAMSUN VE BAFRA Yaş: 20
| Alıntı:
__________________ ![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
| Alıntı:
bende bu şarkı ile ilgili önemli/önemsiz bi bilgi vermek istorum bu şarkıyı Max Martin yapmıştır :d | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 18-Haziran-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 24
|
Well its been building up inside of me For oh I dont know how long I dont know why But I keep thinking Somethings bound to go wrong But she looks in my eyes And makes me realize And she says dont worry baby Dont worry baby Dont worry baby Everything will turn out alright Dont worry baby Dont worry baby Dont worry baby I guess I shouldve kept my mouth shut When I started to brag about my car But I cant back down now I pushed the other guys too far She makes me come alive And makes me wanna drive When she says dont worry baby Dont worry baby Dont worry baby Everything will turn out alright Dont worry baby Dont worry baby Dont worry baby She told me baby, when you race today Just take along my love with you And if you know how much I loved you Baby nothing could go wrong with you Oh what she does to me When she makes love to me And she says dont worry baby Dont worry baby Dont worry baby Everything will turn out alright Dont worry baby Dont worry baby Dont worry baby Ya arkadaşlar çok acil lazım bana bu çeviri çok Yardım ederseniz sesimi duyarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler ![]() bu arada şarkı BEACH BOYS - Dont worry baby
__________________ Müzik ve Yasadışı !!! [SIGPIC][/SIGPIC] |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |