![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
It seems like only yesterday Daha dün gibi geliyor I held you in my arms and said Sizi kucağıma alıp, şunu söyleyişim; You will never need to fear the dark 'Karanlıktan korkmanıza asla gerek kalmayacak' But unforeseen misery has come Ama öngörülemeyen acı sonunda geldi; Between your Mommy and me Annenizle ikimizin arasına.. And we can love you more, now we are apart Ve sizi daha çok sevebiliriz, şimdi biz ayrıyız.. Daddy, he's got to go away Babacık, şimdi gitmek zorunda Coz there's just no other way Çünkü başka bir yolu yok, To live this through Bunları atlatmanın.. Someday, you'll learn to understand Birgün, anlayabilmeyi öğreneceksiniz This wasn't what I planned, for me and you Planladığım bu değildi, sizin ve benim için.. Sorry, love, Daddy Üzgünüm, sevgilerle, babacığınız.. Everyday is filled with pain Hergün acıyla dolu But never feel that you're to blame Ama asla kendinizi suçlu hissetmeyin Sometimes life breaks, in mysterious ways Bazen hayat zorlaşır, anlaşılmaz şekilde, I can't make it up to you Bunu sizler için düzeltemiyorum, Believe me I am trying to İnanın bana, deniyorum.. No matter what you'll always be my babies Her ne olursa olsun, her zaman benim bebeklerim olarak kalacaksınız..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |