![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
I need you boo Sana ihtiyacım var sevgilim I gotta see you boo Seni görmem lazım sevgilim And there's hearts all over the world tonight Bu gece dünyanın heryerinde kalpler var Said there's hearts all over the world tonight Bu gece dünyanın heryerinde kalpler var dedim I need you boo Sana ihtiyacım var sevgilim I gotta see you boo Seni görmem lazım sevgilim And there's hearts all over the world tonight Bu gece dünyanın heryerinde kalpler var Said there's hearts all over the world tonight Bu gece dünyanın heryerinde kalpler var dedim Hey lil mama, ooh you're a stunner Hey küçük bayan sen çok sersemleticisin Hot little figure, yes you a winner, and Ateşli küçük şahsiyet,evet sen kazandın ve.. I'm so glad to be yours Senin olmaktan dolayı çok mutluyum You're a class of your own and Olabildiğinin en mükemmelisin ve Ooh little cutie, when you talk to me I swear the whole world stops Ohh küçük şekerim benimle konuştuğun zaman,yemin ederim tüm dünya duruyor You're my sweetheart and Benim sevgilimsin I'm so glad that you're mine Benim olduğundan dolayı çok mutluyum You are one of a kind, and Sen başka birisin You mean to me what I mean to you Sana ne ifade ediyorsam sen de bana onu ifade ediyorsun And together baby there is nothing we won't do Birlikteyken bebeğim yapamayacağımız hiçbişey yok 'Cause if I got you Çünkü sana sahip olduğumda I don't need money Paraya ihtiyacım yok I don't need cars Arabalara ihtiyacım yok Girl you're my heart Bebeğim sen benim kalbimsin And oh, I'm into you and Ve bebeğim ben seninle meşgulum Girl no one else would do Kimse bunu başaramaz With every kiss and every hug You make me fall in love Her öpücüğünle ve sarılışınla sana yeniden aşık oluyorum And now I know I can't be the only one Ve şu an biliyorum ki tek değilim I bet there's hearts all over the world tonight With the love of their life who feel What I feel when I'm with you, with you, with you, with you, with you... girl With you, with you, with you, with you, with you... Oh girl Eminim ki dünyanın her yanında seninleyken hissettiğim gibi hissettiren hayatlarının aşkıyla olan kalpler var bu gece I don't want nobody else Senden başka kimseyi istemiyorum Without you there's noone left, and Sen olmazsan yanımda kalan kimse yok You're like Jordans on Saturday( araştırdm ve şunu buldum:jordans are released to the streets on saturdays) Cumartesi günündeki araplar gibisin(jordan arap demekmiş ve bununmanası da passive cümle olarak sanırım vaftiz olmak anlamına geliyor günahlarını affettirmek yani araplar cumartesi günleri vaftiz oluyorlarmış) I gotta have you and I cannot wait now Sana sahip olmalıyım,ve şu an bekleyemem Hey lil shorty, say you care for me Hey küçüğüm,beni önemsediğini söyle You know I care for you Biliyorsun seni önemsiyorum You know that I will be true Biliyorsun sadık olacağım You know that I won't lie Biliyorsun dürüst olacağım You know that I will try Be your everything Biliyorsun herşeyin olmayı deneyeceğim 'Cause if I got you Çünkü sana sahip olduğumda I don't need money Paraya ihtiyacım yok I don't need cars Arabalara ihtiyacım yok Girl you're my heart Bebeğim sen benim kalbimsin And oh, I'm into you and Ve bebeğim ben seninle meşgulum Girl no one else would do Kimse bunu başaramaz With every kiss and every hug You make me fall in love Her öpücüğünle ve sarılışınla sana yeniden aşık oluyorum And now I know I can't be the only one Ve şu an biliyorum ki tek değilim I bet there's hearts all over the world tonight With the love of their life who feel What I feel when I'm with you, with you, with you, with you, with you... girl With you, with you, with you, with you, with you... Oh girl eminim ki dünyanın her yanında seninleyken hissettiğim gibi hissettiren hayatlarının aşkıyla olan kalpler var bu gece And I will never try To deny that you are my whole life Ve tüm hayatımı ifade etttiğini asla inkar etmeye çalışmayacağım 'Cause if you ever let me go Çünkü eğer beni aklından çıkarırsan I would die so I won't run Ölebilirim ve kurtulamam I don't need another woman Başka bir kadına ihtiyacım yok I just need you or nothing sadece sana ihtiyacım var sen olmazsan hiçbişeye ihtiyacım yok 'Cause if I got that Çünkü eğer öyle olursa Then I'll be straight O zaman dürüst olacağım Baby you're the best part of my day Bebeğim sen günümün en güzel bölümüsün buyrun |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
bu şarkı amma da uzunmuş.. ben olsam çevirmezdim ![]() emeğine sağlık seçil
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 20
|
helal dayım ya su ısı bana da ogret hala su zaman eklerını yanlıs cevırıyorum karıstırıyorum ![]() adam orda gecmısten bahsedıyo ben sımdıkı zamanla cevırıyorum guzel sarkı tesekkurler esmer guzelı saygılarımla ... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |