![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Just because I'm losing Mağlup oluyor olmam Doesn't mean I'm lost Kayıp olduğum anlamına gelmez Doesn't mean I'll stop Duracağım anlamına gelmez Doesn't mean I will cross Karşı koyacağım anlamına gelmez Just because I'm hurting Zarar veriyor olmam Doesn't mean I'm hurt İncindiğim anlamına gelmez Doesn't mean I didn't get what I deserve Hakettiğimi almadığım anlamına gelmez No better and no worse Daha iyi değil ve daha kötü de değil I just got lost Sadece kayboldum Every river that I've tried to cross And every door I ever tried was locked Geçmeye çalıştığım her nehir ve her kapı kapalı Ooh-Oh, And I'm just waiting till the shine wears off... Ve parıltının yavaş yavaş yok oluşuna dek bekleyeceğim... You might be a big fish Belki büyük bir balıksın In a little pond Ufak bir havuzda Doesn't mean you've won Bu kazandığın anlamına gelmez 'Cause along may come A bigger one And you'll be lost Çünkü en büyük gelebildiği sürece sen hep kayıp olacaksın.. Every river that you tried to cross Geçmeye çalıştığın her nehir Every gun you ever held went off Sahip olduğun her kurşun patladı Ooh-Oh, And I'm just waiting till the firing starts Yıldızlar yanana dek Ooh-Oh, And I'm just waiting till the shine wears off Parıltı sönene dek bekleyeceğim... Serelcim buyur bu 1 ![]() Diğerini de yakın zamanda inşallah çevireceğim.. Türkçe'de anlatım bozukluğu denen olaydan baya yapmışlar,onlarda ne deniyor bilmiyorum ama hatamı gören olursa bildirsin değiştirelim gece 3 Yanlış çıkabilir |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| seçilcim sen hani 1 hafta yoktun buralarda maşallah şarkı bile çevirmişin ellerine sağlık canımcım :wink:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |