![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
come up to meet you Seninle buluşmaya geliyorum, tell you i'm sorry Üzgün olduğumu söylemeye. you don't know how lovely you are Ne kadar sevgi dolusun bilemezsin. i had to find you Seni bulmalıydım, tell you i need you Sana ihtiyacım olduğunu, tell you i'll set you apart Seni ayrı düşüreceğimi söylemeliydim. tell me your secrets Bana sırlarından bahset and ask me your questions Ve sorularını sor oh let's go back to the start Hadi en başa dönelim running in circles Daireler çizip koşarak coming in tails Peşi sıra gelerek, heads are a science apart Kafalarımız ayrı dünyalarda.. nobody said it was easy Kimse kolay olduğunu söylememişti it's such a shame for us to part Ayrı düşmemiz büyük bir utanç nobody said it was easy Kimse kolay olduğunu söylememişti no one ever said it would be this hard Kimse bu kadar zor olacağını hiç söylememişti oh take me back to the start Beni en başa götür.. i was just guessing Sadece tahmin ediyordum, at numbers and figures Rakamlar ve figürleri pulling the puzzles apart Bulmacaları çözerken.. questions of science Bilimsel sorular, science and progress Bilimdeki ilerleme, could not speak as loud as my heart Kalbim kadar yüksek sesle konuşamazdı tell me you love me Beni sevdiğini söyle come back and haunt me Geri gel ve başıma musallat ol oh and i rush to the start Ve ben en başa hücum edeyim running in circles Daireler çizip koşarak chasing tails Birbirimizi kovalayarak coming back as we are Olduğumuz gibi geri dönerek.. nobody said it was easy Kimse kolay olduğunu söylememişti it's such a shame for us to part Ayrı düşmemiz büyük bir utanç nobody said it was easy Kimse kolay olduğunu söylememişti no one ever said it would be this hard Kimse bu kadar zor olacağını hiç söylememişti oh take me back to the start Beni en başa götür..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
|
Klibini izlediğimde bir kez daha süper şarkı demiştim, şimdi bakıyorumda klibinin güzelliğine anlam katan sözlere sahipmiş birde. Aradan bir gün bile geçmeden insanın istediği çeviriye kavuşması ne güzel ne güzel
__________________ ...acımasızım. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| işte benim şarkım. en favori coldplay şarkım ve coldplay i bana sevdiren şarkı. abi bu eşsiz paylaşıma ne kadar teşekkür etsem az. eline sağlık
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
|
noluyo ya, herkeste şarkıyı sahiplenme olayı görüyorum..kaptırmam bunu, gidin yeni albümlerinden beğenin siz, ben onları beğenmiyorum nasıl olsa..
| | |
| | #7 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 12-Ağustos-2007 Yaş: 22
|
bak dayı,dayı mayı demem çok kötü sözler çıkar ağzımdan bu şarkı benimmmmmmmmmmmmmm :d kimselere vermem ya da veririm ama sadece ben veririm çünkü benim ![]() ama sen varya süpersin be cemal sağol paylaşımın için cidden süper oldu ..
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
| | |
| | #9 (permalink) |
|
okuyacaksanız okuyun kardeşim, bi daha sahiplenen olursa silerim konuyu, kalırsınız dımdızlak.. akıllı olun.. bkz: smiley kullanmanın itici gelmesi sebebiyle her sözünde ciddiyet hissedilen adam..
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |