![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
Uzun ve karanlık bir Aralık mıydı? Hatırladığım çatılarda Kar vardı Beyaz kar Açıkça hatırlıyorum Onlar pencerelerden izliyordu -biz aşağıda donarken Gelecek şekillendirildiğinde Showdaki bir sürü aptal tarafından Sen eğilmelisin Eğer beni seversen Bana söylemez misin? Uzun ve karanlık bir Aralık mıydı? Bankalar kathedral olduğunda Ve sis Tanrı olduğunda Rahipler İncil'e uzandı Kazdılar oyuklarına yerleşmek için Ve haç yukarıda tutuldu Beni zırhla gömün Öldüğümde ve can verdiğimde Bir aşk tekrar eve görünür Eğer beni seversen Bana söylemez misin? Bir asker olmak istemiyorum Batan bir geminin kaptanı Kaçar uzağa Peki eğer beni seversen Gitmeme izin verir misin? Aşkımı menekşe tepeden aşağı aldım Orada kar içinde oturduk Tüm bu zaman boyunca o sessizdi Peki eğer beni seversen Bana söylemez misin? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 21-Kasım-2007 Bulunduğu yer: İstanbul
|
Ya muhteşem bişey ya,bu albüm de de Coldplay hakkını vermenin gururunu fazlasıyla yaşasınlar hepsi de süper şarkıların helal olsun...Bu şarkı da en çok dinlediğim 5 arasında ve muhteşem sözleri varmış ve tabiki hiç şaşırmadım Serel açmış,tşklr eline sağlık canım |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |