![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
Dünyaya hükmederdim Emir verdiğimde denizler yükselirdi Şimdi ise yalnız uyuduğum sabahlar Eskiden sahip olduğum caddeleri süpürüp götürüyor Zarı sallardım Düşmanımın gözlerinde korkuyu görürdüm Kalabalığın söylediği şarkıyı dinle: "Şimdi yaşlı kral ölü,çok yaşa kral" Bir dakika anahtarı tutuyorum Sonra duvarlar bana yakınlaştırılıyor Ve anladım ki kalelerim duruyor Tuz ve kum yığınları üzerinde Kudüs çanlarının çaldığını duyuyorum Roman Cavalry koroları şarkı söylüyor Aynam ol,kılıcım ve kalkanım Yabancı bir yerde benim misyonerlerim Açıklayamadığım bazı nedenlerden dolayı Bir kez gittiğinde asla,asla dürüst bir sözcük yoktu ki Ben dünyayı yönettiğimde Bu lanetli ve vahşi bir rüzgar Beni içeri almak için yık kapıları Dağılmış pencereler ve davulların sesi İnsanlar benim ne olabileceğime inanmıyor Devrimciler bekler Gümüş bir tepside benim başımı Yalnız bir ipte sadece bir kukla Kim bir kral olmak ister ki? Kudüs çanlarının çaldığını duyuyorum Roman Cavalry koroları şarkı söylüyor Aynam ol,kılıcım ve kalkanım Yabancı bir yerde benim misyonerlerim Açıklayamadığım bazı nedenlerden dolayı Biliyorum ki aziz Peter benim adımı çağırmayacak Asla dürüst bir kelime Ama bu ben dünyayı yönettiğim zamandı |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
inanmayacaksın şimdi çevirmiştim kısa biyeri kalmıştı bitirip koyacaktım ki serel önce davrandın ![]() tişkürler şekerim yalnız kıtanın birinde bazı sitelerde yalnışlık vardı orayı düzelteyim I used to rule the world Eskiden dünyaya hükmederdim Seas would rise when I gave the word Emir verdiğimde denizler yükselirdi Now in the morning I sleep alone Sweep the streets I used to own Şimdi ise yalnız uyuduğum sabahlar eskiden sahip olduğum caddeleri süpürüp götürüyor |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| coldplay in albümde en çok sewdiğim şarkılarından biri teşekürler serelim düzeltme içinde seçilim sana teşekürler iki özel insan colplayin en çok sewdiğim şarkısını düzenledi çevirdiler ne güzel tesadüf:innocent::innocent: |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |