![]() |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 19-Eylül-2007 Yaş: 20
|
I'm walking away from the troubles in my life Uzaklaşıyorum, hayatımdaki sorunlardan I'm walking away oh to find a better day Uzaklaşıyorum, oh daha iyi bir gün bulmak için I'm walking away from the troubles in my life Uzaklaşıyorum, hayatımdaki sorunlardan I'm walking away oh to find a better day Uzaklaşıyorum, oh daha iyi bir gün bulmak için I'm walking away Uzaklaşıyorum ] Sometimes some people get me wrong Bazen bazı insanlar beni yanlış anlıyor When it's something I've said or done Bir şey söylediğimde veya yaptığımda Sometimes you feel there is no fun Bazen hiç eğlence olmadığını düşünüyorsun That's why you turn and run Bu yüzden dönüp kaçıyorsun But now I truly realise Ama şimdi gerçekten anlıyorum ki Some people don't wanna compromise Bazı insanlar uzlaşmak istemiyor Well I saw them with my own eyes spreading those lies Evet onları o yalanları saçarlarken kendi gözlerimle gördüm Well I don't wanna live my life too many sleepless nights Çok fazla geceyi uykusuz geçirerek yaşamak istemiyorum Not mentioning the fights i'm sorry to say lady Kavgalardan bahsetmiyorum, bunu söylediğim için üzgünüm bayan Nakarat Well I'm so tired baby Çok yoruldum bebeğim Things you say you're driving me away Söylediğin sözler beni uzaklara götürüyor Whispers in the powder room baby Bayanlar tuvaletindeki fısıldaşmalar bebeğim Don't listen to the games they play Onların oynadıkları oyunları dinleme Girl I thought you'd realise Bebek fark edeceğini düşünmüştüm I'm not like them other guys Diğer erkekler gibi olmadığımı Coz I saw them with my own eyes Çünkü onları kendi gözlerimle gördüm You should've been more wise Daha akıllı olmalıydın Well I don't wanna live my life too many sleepless nights Çok fazla geceyi uykusuz geçirerek yaşamak istemiyorum Not mentioning the fights i'm sorry to say lady Kavgalardan bahsetmiyorum, bunu söylediğim için üzgünüm bayan |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 22-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: KOCAELİ;) Yaş: 23
|
aynı albümden seven days die bi sarkısı wardı 3 giderken okul senliğinde elime mikrofonu alıp sölemiştim taa o zamandır
__________________ BRIAN THOMAS LITTRELL :victory: :victory: 17 |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |