![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
I've always been the kind of girl That hid my face Ben sürekli yüzünü saklayan kızlardan oldum So afraid to tell the world What I've got to say Söylemem gerekenleri dünyaya haykırmaktan korktum But I have this dream Right inside of me Ama bu hayali hep içimde sakladım I'm gonna let it show, it's time To let you know To let you know Göstereceğim,bilmene izin vermenin zamanı geldi [Chorus] This is real, this is me Gerçek bu,ben buyum.. I'm exactly where I'm supposed to be, now Şu an tam olmam gereken yerdeyim Gonna let the light, shine on me Işığın üstümde parlamasına izin vereceğim Now I've found, who I am Şimdi kim olduğumu keşfettim There's no way to hold it in Bunu yapmanın başka bir yolu yok No more hiding who I want to be Artık,kim olmak istediğimi saklamak yok This is me Ben buyum.. Do you know what it's like To feel so in the dark Çok dipte hissetmenin neye benzediğini biliyormusun? To dream about a life Where you're the shining star Ön plana çıktığın bir hayat hayal etmenin? Even though it seems Like it's too far away Çok uzakmış gibi görünse de.. I have to believe in myself Kendime inanmak zorundayım It's the only way Tek yol bu.. [Chorus] This is real, this is me Gerçek bu,ben buyum.. I'm exactly where I'm supposed to be, now Şu an tam olmam gereken yerdeyim Gonna let the light, shine on me Işığın üstümde parlamasına izin vereceğim Now I've found, who I am Şimdi kim olduğumu keşfettim There's no way to hold it in Bunu yapmanın başka bir yolu yok No more hiding who I want to be Artık,kim olmak istediğimi saklamak yok This is me Ben buyum.. [Joe Jonas] You're the voice I hear inside my head Kafamın içinde duyduğum ses sensin The reason that I'm singin' Şarkı söylememin sebebi sensin I need to find you Seni bulmam lazım I gotta find you Seni bulmalıyım.. You're the missin' piece I need Sen ihtiyaç duyduğum kayıp parçasın The song inside of me İçimdeki şarkısın Seni bulmam lazım I gotta find you Seni bulmalıyım.. [Both] [Chorus] There's no way to hold it in Bunu yapmanın başka bir yolu yok No more hiding who I want to be Artık,kim olmak istediğimi saklamak yok This is me Ben buyum.. |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |