![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
The smell of your skin lingers on me now Teninin kokusu üzerimde kaldı şimdi Your probably on your flight back to your home town Sen belki de evine dönen uçaktasındır I need some shelter of my own protection baby Kendimi korumak için bir sığınağa ihtiyacım var To be with myself instead of calamity Felaketlerle değil, kendimle olmak için Peace, Serenity Barış ve sükunet içinde.. I hope you know, I hope you know Umarım biliyorsundur That this has nothing to do with you Bunun seninle bir ilgisi yok It's personal, Myself and I Bu kişisel, kendim ve ben, We've got some straightenin' out to do Bazı şeyleri yoluna koymamız gerekiyor And I'm gonna miss you like a child misses their blanket Bir çocuğun battaniyesini özlemesi gibi seni özleyeceğim But Ive got to get a move on with my life Ama hayatıma devam etmeliyim Its time to be a big girl now Artık büyük bir kız olma zamanı And big girls don't cry Ve büyük kızlar ağlamaz The path that I'm walking Yürüdüğüm bu yolda I must go alone Yalnız gitmeliyim I must take the baby steps until I'm full grown İyice büyüyene kadar bebek adımları atmalıyım Fairytales don't always have a happy ending, do they Peri masalları hep mutlu sonla bitmez, değil mi? And I foresee the dark ahead if I stay Ve eğer kalırsam, bizi karanlık günler bekliyor.. I hope you know, I hope you know Umarım biliyorsundur That this has nothing to do with you Bunun seninle bir ilgisi yok It's personal, Myself and I Bu kişisel, kendim ve ben, We've got some straightenin' out to do Bazı şeyleri yoluna koymamız gerekiyor And I'm gonna miss you like a child misses their blanket Bir çocuğun battaniyesini özlemesi gibi seni özleyeceğim But Ive got to get a move on with my life Ama hayatıma devam etmeliyim Its time to be a big girl now Artık büyük bir kız olma zamanı And big girls don't cry Ve büyük kızlar ağlamaz Like the little school mate in the school yard Okul bahçesindeki küçük arkadaşım gibi We'll play jacks and uno cards Beraber beştaş ve toto oynayacağız Ill be your best friend and you'll be mine Ben senin en iyi arkadaşın olacağım, sen de benim Valentine Sevgilim Yes you can hold my hand if u want to Evet, istersen elimi tutabilirsin Cause I want to hold yours too Çünkü bende seninkini tutmak istiyorum Well be playmates and lovers and share our secret worlds Oyun arkadaşları ve aşıklar olacağız ve gizli dünyalarımızı paylaşacağız But its time for me to go home Ama benim eve gitme vaktim Its getting late, dark outside Geç oluyor, hava kararıyor I need to be with myself instead of calamity Felaketlerle değil, kendimle olmak için Peace, Serenity Barış ve sükunet içinde I hope you know, I hope you know Umarım biliyorsundur That this has nothing to do with you Bunun seninle bir ilgisi yok It's personal, Myself and I Bu kişisel, kendim ve ben, We've got some straightenin' out to do Bazı şeyleri yoluna koymamız gerekiyor And I'm gonna miss you like a child misses their blanket Bir çocuğun battaniyesini özlemesi gibi seni özleyeceğim But Ive got to get a move on with my life Ama hayatıma devam etmeliyim Its time to be a big girl now Artık büyük bir kız olma zamanı And big girls don't cry Ve büyük kızlar ağlamaz
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 28-Mart-2008 Bulunduğu yer: ankara,66 vatan 06 mekan Yaş: 20
|
bide bu şarkının big boys don't cry lısı var. ama kim söylüyo bilmiyom...saol paylaşım içinn
__________________ __________________________________________________ _ ![]() Bir AdaM İki KaDın.. sadece yakın arkaDaşlar.. Ama SusaN ise Yine Hep BEN..!! HeR sÖzÜmÜz dUdAkLaRdA gÜlÜş OlDu DöNmEk İhtİmAlİ yOk aRtIk O gÜlÜşLeR dÜş oLdU |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 07-Eylül-2007 Yaş: 23
|
harika bir şarkı
__________________ LADYMCLEAN !! there come a day when you walk out of my dreams face to face like am imagining baby how can I be sure that you're the one am waiting for will you be unmistakable...[SIGPIC][/SIGPIC] |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |