![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Bir başka dönüm noktası, bir yol ayrımı Zaman seni bileğinden tutar Gideceğin yere yönlendirir O yüzden bu sınavda elinden geleni yap Ve 'neden' diye sorma Bu bir soru değil Ama zamanla öğrenilmesi gereken bir ders.. Önceden tahmin edilemeyen bir şey Fakat sonunda doğru Umarım hayatını iyi yaşamışsındır.. Öyleyse fotoğrafları ve donuk kareleri aklına getir, İyi zamanlarda ve sağlıklı anlarında bir rafta durmakta olan.. Dövmeler ve hatıralar, ölü beden mahkemede.. Neye mal olursa olsun, her şeye değerdi.. Önceden tahmin edilemeyen bir şey Fakat sonunda doğru Umarım hayatını iyi yaşamışsındır.. off ya, şimdi çevirirken bile bi melankolidir aldı beni..nasıl nefis bi şarkıdır bu böyle diye her defasında sorarım kendime.. şarkının öyküsü şöyle: Billie Joe bu şarkıyı ölen bir arkadaşı için yazmıştır, aslında çok üzülmüyorum diye kendini kandırmak için şarkıya 'good riddance' adını vermiştir yani 'iyi ki öldü de kurtulduk' demiştir ama dediğim gibi sadece kendini kandırdığını sözlerinden anlıyoruz..sonradan şarkı 'time of your life' olarak bilinmeye başlamıştır.. şarkının başında 2 defa yanlış notayı çalan Billie, burada 'fuck!' yani lanet olsun der ve devam eder.. bu da şarkının samimiyetini ifade eden başka bir nokta..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
şimdi anladım sanırsam neden bu şarkıyı bu kadar sevdiğini.. sen hikayesini anlattıktan sonra sevmemek elde degil hani gerçekten de güzel yazılmış sozler bunlar...çalışmalarının devamını bekliyoruz cemal eyvallah
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |