![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Staring out at the rain with a heavy heart Yağmurda dışarıyı yıldızlarla süsledim hüzünlü bir kalple It's the end of the world in my mind Bu zihnimdeki dünyanın sonuydu Then your voice pulls me back like a wake up call Derken sesin uyanış çağrısı gibi beni kendime getirdi I've been looking for the answer somewhere Biryerlerde cevap aıyordum I couldn't see that it was right there Yanıbaşımda olduğunu göremedim But now I know what I didn't know Ama şimdi ne bilmediğimi biliyorum Because you live and breathe Because you make me believe in myself when nobody else can help Because you live, girl My world has twice as many stars in the sky Yaşadığın için,nefes aldığın için,hiç kimsenin başaramadığı gibi beni kendime inandırdığın için, içinde yaşadığın dünyamda göktekilerin iki katı kadar yıldız var.. It's alright, I survived, I'm alive again Problem yok,kurtuldum,tekrar canlandım... Cuz of you, made it through every storm What is life, what's the use if you're killing time Sayende hayatla ilgili ve boşa zaman harcama sorunlarımı atlattım... I'm so glad I found an angel someone who was there when all my hopes fell Çok mutluyum,hayal kırıklığına uğradığımda yanımda olan bir meleğim var... I wanna fly, looking in your eyes Gözlerine bakarak uçmak istiyorum... Because you live and breathe Because you make me believe in myself when nobody else can help Because you live, girl My world has twice as many stars in the sky Yaşadığın için,nefes aldığın için, hiç kimsenin başaramadığı gibi beni kendime inandırdığın için ,içinde yaşadığın dünyamda göktekilerin iki katı kadar yıldız var.. Because you live, I live Sen yaşadığın için yaşıyorum... Because you live there's a reason why I carry on when I lose the fight Senin olduğun için mücadeleyi kaybetmeme rağmen devam ettim I want to give what you've given me always Bana hep verdiklerini,sana bahşetmek istiyorum Because you live and breathe Because you make me believe in myself when nobody else can help Because you live, girl My world has everything I need to survive Yaşadığın için,nefes aldığın için, hiç kimsenin başaramadığı gibi beni kendime inandırdığın için, içinde yaşadığın dünyamda kurtulabilmem için herşey mevcut... Because you live, I live, I live Sen yaşadığın için yaşıyorum... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Yaşadığın için,nefes aldığın için,hiç kimsenin başaramadığı gibi beni kendime inandırdığın için, içinde yaşadığın dünyamda göktekilerin iki katı kadar yıldız var.. jesse 'in bu şarkısını çok sewiyorum ya klibide çok hoş zaten bi ara jesse ye takmıştım kafayı teşekürler seçilim:d |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |