![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Damn, Kahretsin The Doctor's just Finished telling me Doktor demin sözünü bitirdi There's no time Zamanım kalmamış Losing you could be the end of me and that I Should do the things that I wanna do How could i? Seni kaybetmek benim ve yapmak istediğim bazı şeyleri yapmamın sonuydu Nasıl yapabilirdim Without you, Sensiz Without you, Sensiz Ooh, ooh 'cause you're the only one i let in İç dünyama kabul edebileceğim tek kişi sensin Tell me how to stop This Feeling Söyle bu hissi nasıl durdurabilirim Spreading Bu dağılmayı.. I'm hoping somehow That you know Bir şekilde anlayacağını umuyorum Ooh Ooh [Chorus] Let's just get back together, Bırak da tekrar birlikte olalım We should've never broke up Biz asla ayrlmamalıydık They're telling me That my heart won't beat again Söyledikleri şu ki;kalbim bir daha atmayacak.. We should've stayed together Biz ayrı kalmamalıydık 'cause when you left me it stopped Çünkü sen beni terkettiğinde o(kalbim) durdu They're telling me That my heart won't beat again Söyledikleri şu ki;kalbim bir daha atmayacak.. Won't beat again Atmayacak It's killing me Beni öldürüyor Hey, hey, hey If i died, Ölürsem Yeah would you come To my funeral Cenazeme gelirmiydin? would you cry? Ağlarmıydın? Would you feel some regret That we didn't try? Denemediğimiz için biraz pişmanlık hissedermiydin? Or would you fall apart the same as I,I,I,I Yoksa benim gibi mahvolurmuydun? Oh, And would it always Haunt you baby? Ve bebeğim hiç aklından çıkmazmıydı? That you missed your chance to save me? Beni kurtarma şansını kaçırman 'cause you know its not Too late Çünkü biliyorsun halen çok geç değil Hey, hey ,hey .... Hey, I need you Back in my arms Yine kollarımda olmana ihtiyacım var I need love CPR (cpr=kalp masajı) Kalbimi onarmana ihtiyacım var(kalp masajına ihtiyacım var) 'Cause its getting So cold, ooh Çünkü çok üşümeye başlıyorum I need you back again, Geri dönmene ihtiyacım var Or else I'll never mend, Aksi halde asla iyileşemem And girl if i go I go, I go, I go Ve bebeğim ya ölürsem,ölürsem.. Hey, come on Hadi I'm beggin' Yalvarıyorum please don't let me.. go Nolur ölmeme izin verme [ x4 ] |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
| http://www.youtube.com/watch?v=TJWBfmudEeY dansları çok iyi yaa şarkının sözleri de çok güzel kim demiş boyband devri bitti diye yeni yeni boybandler türüyor ![]() ellerine sağlık seçilim |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Rica ederim bebeğim ![]() Bu gençler the x factor adlı yarışmada ikinci olmuş bir ingiliz boyband ![]() Birincisi ile şahsen sesine hayran olduğum kişi Alexandra Burke.(Bir halleujah söyler hayran kalırsınız) Yarışma esnasında bsbden bir parça söylememişler fakat westlife ile flyin' without wings i söylemişler ![]() http://www.vtunnel.com/index.php/101...9eb38c93817519 o düetin videosu |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
westlife x factore çok çıkıyo yaa her yıl çıkıp düet yapıyorlar ![]() süper bir düet olmuş sağol seçilcim ![]() westlifedan i'm already there i söylemişler (gerçi westlifeınki de coverdı ama coverın coverı olmuş )http://www.youtube.com/watch?v=zwErZoE9IgM&NR=1 you light up my life yine westlifedan cover (westlifeınki daha güzeldi )http://www.youtube.com/watch?v=z_3xi1XsTmE |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |