![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Ohhhh ohh yeah Ohhh ohh yeah If your heart is always searching Eğer kalbin hep arayış içinde olursa Can you ever find a home? Hep içinde kalabilecein bir kalp bulablirmisin? I've been looking for that someone Birini arıyorum I never make it on my own Bunu asla kendi başıma yapamam Dreams can't take the place of loving you Rüyalar seni sevmenin yerini tutamaz.. When you look me in the eyes Gözlerime baktığında.. Everything's all right Herşey yolunda oluyor When you're right here by my side sen burada benimleyken When you look me in the eyes gözlerime baktığında I catch a glimpse of heaven Bir an için cennetteyim sanıyorum I find My paradise When you look me in the eyes Gözlerime baktığında kendi cennetimi keşfediyorum How long will I be waiting? Daha ne kadar beklemem lazım? To become a better man Gonna tell you that I love you Sana seni sevdiğini söyleyecek daha iyi biri olmak için In the best way that I can Yapabildiğimin en iyisiyle I can't take a day without you here Senin burda olmadığın tek bir güne bile katlanamıyorum You're the light that makes my darkness disappear Karanlığımı aydınlatan ışıksın sen Everyday, I search and realize Soruşturduğum ve farkına vardığım her gün I can reach my tomorrow Yarınıma ulaşmaya çalışıyorum I can hold my head up high Başımı havaya kaldırabiliyorum And it's all because you're by my side Ve bunların hepsi yanımda olman sayesinde When you look me in the eyes Gözlerime baktığında And tell me that you love me Ve beni sevdiğini söylediğinde Everything's all right Herşey yoluna giriyor When you're right here by my side Sen burada benimleyken When you look me in the eyes Gözlerime baktığında I catch a glimpse of heaven Bir an için cennetteyim sanıyorumI find My paradise When you look me in the eyes Gözlerime baktığında kendi cennetimi keşfediyorum |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |