![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
No matter what you say about love, Aşk hakkında ne söylediğin önemli değil I keep coming back for more Ben saha fazlasıyla karşılık vermeyi sürdürüyorum Keep my hand in the fire, Avuçlarımda ateşi tutuyorum Sooner or later I get what I'm asking for Er ya da geç dilediğimi elde edeceğim No matter what you say about life Hayat hakkında ne söylediğin önemli değil I learn every time I bleed Her kan ağladığımda öğreniyorum That truth is a stranger Gerçeğin yabancı olduğunu Soul is in danger Ruhun tehlikede olduğunu.. To admit that I'm wrong Güçsüz olduğumu kabul etmttiğimi And then change my mind Ve sonra fikir değiştirdiğimi Sorry but I have to move on üzgünüm ama gidiyorum And leave you behind Ve seni terkediyorum [Chorus] I can't waste time so give it a moment Birdakika daha harcayacak vaktim yok I realize, nothing's broken Farkettim ki,kırık dökük hiç birşey yok No need to worry 'bout everything I've done Yaptığım hiç bişey hakkında endişelenmeye gerek yok Live every second like it was my last one Her saniyemi sanki son saniyem gibi yaşıyorum Don't look back at a new direction Geriye dönüp yeni bir istikamete bakmıyorum I loved you once, needed protection Seni birkez sevdim,korunmaya ihtiyaç duydum You're still a part of everything I do Hala yaptığım herşeyin bir parçasısın You're on my heart just like a tattoo İşlenmişcesine kalbimdesin (Just like a tattoo, I'll always have you I'll always have you, I'll always have you) (Tıpkı bir dövme gibi,sana her zaman sahip olacağım..) I'm sick of playing all of these games Bütün bu oyunları oynamaktan sıkıldım It's not about taking sides Bunun taraf tutmakla alakası yok When I looked in the mirror, didn't deliver Aynaya baktığımda teslim olmadım It hurt enough to think that I could Ama olabileceğimi düşünmek yeterince içimi acıttı Stop, admit that I'm wrong Güçsüz olmayı kabul etmeyi bıraktım And then change my mind Ve sonra fikrimi değişmeyi Sorry but I gotta be strong Üzgünüm ama güçlü olmalıyım And leave you behind Ve seni terkediyorum If I live every moment Eğer her anı yaşasaydım Won't change any moment Still a part of me and you Sana ve bana ait olan hiçbir anıyı değiştirmezdim I will never regret you Sana asla üzülmeyeceğim Still the memory of you Marks everything i do Senin hatıraların hala yaptığım herşeye iz bırakıyor Just like a tattoo Tıpkı bir dövme gibi I'll always have you Sana hep sahip olacağım |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |