![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Aye aye aye aye aye aye aye aye Me plus you (I’ma tell you one time) Ben ve sen(tek sefer söyleyeceğim) Me plus you (I’ma tell you one time) Ben ve sen(tek sefer söyleyeceğim) Me plus you (I’ma tell you one time) Ben ve sen(tek sefer söyleyeceğim) When I met you girl my heart went knock knock Seninle karşılaştığımda kalbim küt küt attı Now them butterflies in my stomach wont stop stop Şimdi midemde kelebekler uçuşmayı bırakmayacak And even though its a struggle love is all we got Tüm sahip olduğumuz bu gayretli aşk olsa bile Ao we gon’ keep keep climbin’ till the mountain top Dağın zirvesine ulaşana kadar tırmanmaya devam edeceğiz Your world is my world Dünyan benim dünyamdırr And my fight is your fight Mücadelem senin içindir My breath is your breath Nefesin benim nefesimdir And your heart (and now I’ve got my) One love My one heart My one life for sure Ve senin kalbin benim aşkımdır,benim tek kalbimdir ve tek hayatımıdr,hiç şüphen olmasın Lemme tell you one time Bir kez söylememe izin ver (girl I love, girl I love you) (Seni Seviyorum,seni seviyorum) I’ma tell you one time Bir sefer söyleyeceğim (girl I love, girl I love you) (Seni Seviyorum,seni seviyorum) And I’ma be your one guy Tek sevgilin olacağım You’ll be my number one girl Sen başımın tacı olacaksın Always makin time for you Sana hep zaman ayıracağım I’ma tell you one time Bir sefer söyleyeceğim (girl I love, girl I love you) (Seni Seviyorum,seni seviyorum) You look so deep Çok derin bakıyorsun You know that it humbles me Biliyorsun bu beni acizleştiriyor You're by my side and them troubles them don’t trouble me Yanımdayken sen,belalar yok oluyor Many have called but the chosen Is you Çok aradım ama seçimim sensin Whatever you want shawty I’ll give it to you Benden ne istersen ufaklık sana bahşedeceğim ... Shawty right there Buradaki ufaklık She’s got everything I need O benim her istediğime sahip and I’m gon’ tell her one time (one time) Give you everything you need Ve ona birkez:::ihtiyacın olan herşeyi sana vereceğim diyeceğim Down to my last dime Son paramı ona harcayacağım She makes me happydime Beni mutlu ediyor I know where I’ll be Right by your side cause Senin yanında nerede olduğumu biliyorum She is the one,,one love,,my one heart My one life for sure Şüphesiz o benim birtanem,tek aşkım,kalbim,hayatım.. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
| |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Temmuz-2007 Yaş: 21
| şarkı gerçekten çok güzel ellerine sağlık seçil 15 yaşındaki bir çocuğa göre bence güzel bir sesi var burdada merak edenler için klibi :dhttp://www.sinirsizvideoizle.com/tag/justin-bieber
__________________ Varlığımı bu denli sorgulayanlar Umarım yokluğumla mutlu olurlar... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
ben de kim bu justin biber diye merak edip baktım, meğersem subyanmış çoluk çocuğu şarkıcı yapmışlar üstüne de usher'ı oynatmışlar klipte pesss..klibin devamında da adriana lima vardı diyin de öliyim
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
klava: süper bence bak serelimi pıtırımı üstüne salarım ona göre cadılık duygularımı kışkırtma!:61: klava: | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
| NE biçim konuşmalar bunlar yaa!!!! Oha demek geldi içimden!! TÜRKÇE KONUŞUN TÜRKÇE YAZIN! mesajlar silindi. gereken kişilere de ceza verilecektir!!! Lütfen Konulardan sapmayın!
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |