![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 28-Mart-2008 Bulunduğu yer: ankara,66 vatan 06 mekan Yaş: 20
|
Can you see it? Can you see it, you have to discover me. What goes wrong when I am crying, what I want when I'm smiling. Can you feel it? Can you feel it, that I'm not a little girl, you're misunderstanding my way, and all the roles that I like to play. My secret combination, it's a mystery for you. Use your imagination, I'm not easy but I'm true! My secret combination. Boy you have to try it hard, to win a destination, in the center of my heart! An open book, an open book, well, I'm sorry, I am not! Sometimes I'm acting like a lady, sometimes woman, sometimes baby My secret combination, it's a mystery for you. Use your imagination, I'm not easy but I'm true! My secret combination. Boy you have to try it hard, to win a destination, in the center of my heart! Gizli Karışımım Anlayabilir misin?beni keşfetmek zorunda olduğunu, ben ağlarken neyin yanlış olduğunu gülerken ne istediğimi anlayabilir misin? Hissedebilir misin?küçük bir kız olmadığımı hissedebilir misin? sen oynamaktan hoşlandığım tüm rollerimi ve yöntemimi yanlış anlıyorsun Gizli karışımım senin için bir sırdır o hayalgücünü kullan kolay değilim fakat gerçeğim Gizli karışımım çocuk,sen kalbimin merkezinde bir yer kazanmak için çok çalışmak zorundasın Açık bir kitap,açık bir kitap üzgünüm ama ben o değilim bazen bir kadın,bazen bir bebek bazen bir lady gibi hareket ediyorum Gizli karışımım senin için bir sırdır o hayalgücünü kullan kolay değilim fakat gerçeğim Gizli karışımım çocuk,sen kalbimin merkezinde bir yer kazanmak için çok çalışmak zorundasın türkçe çevirisi büşra arkadaşımda. saolsun var olsun. çok sevdim ben bu şarkıyı:muzy::muhahaha:
__________________ __________________________________________________ _ ![]() Bir AdaM İki KaDın.. sadece yakın arkaDaşlar.. Ama SusaN ise Yine Hep BEN..!! HeR sÖzÜmÜz dUdAkLaRdA gÜlÜş OlDu DöNmEk İhtİmAlİ yOk aRtIk O gÜlÜşLeR dÜş oLdU |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 28-Mart-2008 Bulunduğu yer: ankara,66 vatan 06 mekan Yaş: 20
|
Bencede Türkiye O şarkinin Türkçe Olmasiyla Baştan Hata Yapti . Aman Iyikide Geçen Sene Sibirya Kendi Diliyle Söyleyerek Kazandi Yarişmayi . Bunlar Beni Delirticek Yaaa...uff Yaa
__________________ __________________________________________________ _ ![]() Bir AdaM İki KaDın.. sadece yakın arkaDaşlar.. Ama SusaN ise Yine Hep BEN..!! HeR sÖzÜmÜz dUdAkLaRdA gÜlÜş OlDu DöNmEk İhtİmAlİ yOk aRtIk O gÜlÜşLeR dÜş oLdU |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
bu şarkının türkçesi neden yok... forum ana başlığına bakmadın mı nurcum... türkçe çevirisini bulana kadar konuyu kilitliyorum.... bulduğunda haber ver tekrar açıp düzenleyelim....
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #6 (permalink) |
|
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::6::muzy: yaşasın konum tekrar açıldı
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 21-Kasım-2007 Bulunduğu yer: İstanbul
|
Bence burda barınmaması gereken şarkılardan bi tanesi de budur,başta bütün iyi niyetimle şarkıyı destekleyip dinledim ama eurovision da gördüm ki milliyetçilik sözkonusu hala hat safhalarda Yunanistan'dan tamı tamına kocaman bi 0 aldık,ben bize yapılan milliyetçiliğin karşısındayım ve bende karşılık veriyorum...
|
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 01-Şubat-2008 Bulunduğu yer: SAMSUN VE BAFRA Yaş: 20
| Alıntı:
ama bence bunu ermeni ve yunanlılarla sınırlandırma yabancıların hepsi en az onlar kadar türklere ön yargılı hatta düşman bu diğer milletler içinde böle yani ingilizler 8 puan finlandiya 6 puan verdi diye bizi seviyolar sanma çeviriyi yaptığım için sölemiyorum amacım kendimi veya nuru savunmak deil ama dinlediğin diğer yabancılarda en az onlar kadar türkler hakkında aynı şeleri düşünüo ama bu konuya tekrar kilit gelirse de üzülmem yani yunanlı olmasından dolayı
__________________ ![]() | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |